Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt investitorii de la Imperiul Leilor, emisiune produsă de Pro TV

Cine sunt investitorii de la Imperiul Leilor, emisiune produsă de Pro TV

Cine sunt investitorii de la Imperiul Leilor

Sezonul al doilea de la „Imperiul Leilor” va începe în curând la Pro Tv. Iată cine sunt cei cinci oameni de afaceri din acest sezon!

Sezonul al doilea de la „Imperiul Leilor” 2021

În acest sezon de la emisiunea „Imperiul Leilor” vor fi prezenți cinci oameni de afaceri. Iată despre cine este vorba. Cei cinci investitori din acest sezon sunt: Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu.

Dan Şucu

Dan Şucu este liderul grupului Mobexpert, care are 26 de magazine în toată țara. Cifra de afaceri a acestuia este de circa 200 de milioane de euro.

„Dan Şucu a intrat în lumea antreprenoriatului imediat după Revoluție cu gândul de a face o mică afacere din care să ofere familiei lui un trai rezonabil. Afacerea pornită de la zero s-a dezvoltat de la an la an și a ajuns astăzi un adevărat imperiu al mobilei”, se arată pe site-ul Pro TV.

Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor când avea doar 19 ani și chiar dacă a intrat la Facultatea de Drept, aceasta a decis să renunțe la cursuri după ce și-a dat seama că nu va profesa ca avocat. Alături de Robert Bâtlan ea a dezvoltat o afacere. „De-a lungul anilor, și-au dat seama că business-ul lor trebuie să se dezvolte și au pus bazele grupului Musette – cel mai important brand românesc de încălțăminte. Musette are o echipa de peste 500 de membri, două fabrici, 28 de magazine în țară și străinătate și o cifră de afaceri de peste 16 de milioane de euro”, se arată pe site.

Mohammad Murad

Este șeful Phoenicia Group, cel mai mare investitor în turismul românesc.

“Țin întotdeauna cont de valorile morale și cele materiale. Le păstrez și respect pe fiecare în parte, le folosesc în proporție corectă și țin întotdeauna la latura umană a celor din jurul meu. Eu am ajuns om de afaceri fără să-mi dau seama, dar am ținut pasul. Mă consider ca un pictor, îmi place să pictez afacerile așa încât să fie pe placul tuturor, iar asta e ceea ce aștept  și de la concurenți.”, a spus Mohammad Murad.

Bogdan Micu

Acesta este un investitor foarte priceput.

„Bogdan e un tânăr antreprenor care a reușit să se impună în domeniul energiei verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa. S-a implicat activ în mișcări de voluntariat și a investit în companii care activează în 13 sectoare diferite, printre care energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport. La 36 de ani, conduce un business extins pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari”, arată Pro TV.

Dragoş Petrescu

Conducea cea mai mare rețea de restaurante din România, City Grill.

„Sigur nu aș avea curajul. Cred că pentru a putea conduce o companie este nevoie de școala vieții, mai degrabă decât de o școală academică. Și eu am experimentat foarte multe școli, de diverse tipuri, dar cele mai importante au fost școlile de viață, de real work.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: