Redactia.ro
Home » Știri » Horia Brenciu îi ia locul lui Cătălin Măruță! Schimbare uriașă la emisiunea Pro Tv: „O să am parteneră”

Horia Brenciu îi ia locul lui Cătălin Măruță! Schimbare uriașă la emisiunea Pro Tv: „O să am parteneră”

Horia Brenciu a făcut anunțul care zguduie showbizul! Artistul îi va lua locul lui Cătălin Măruță și va prezenta emisiunea de la Pro Tv. Și nu va fi singur în platou, ci va avea și o parteneră!

 Se pare că pandemia Covid 19 dă peste cap și programul marilor televiziuni. Așa s-a întâmplat și cu emisiunea lui Cătălin Măruță, care a fost nevoit să se carantineze alături de Andra și copii lor, David și Eva, după ce s-au infectat cu Covid.

Așa se face că producătorii de la emisiunea La Măruță s-au văzut nevoiți să ia decizii de moment.

Horia Brenciu îi ia locul lui Cătălin Măruță

Atât Cătălin Măruță, cât și Andra și cei doi copii ai lor au fost infectați cu noul coronavirus, iar momentan trebuie să stea în izolare la domiciliu. Din ultimele informații, starea lor de sănătate este acum mai bună.

Cu toate că au încercat să facă emisiunea La Măruță în condiții speciale, se pare că producătorii Pro Tv au luat o decizie majoră cu privire la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Până când Cătălin Măruță va putea reveni la emisiune, locul său va fi luat de mai multe vedete, care vor prezenta show-ul.

Horia Brenciu a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni! Artistul îi va lua locul lui Cătălin Măruță și va prezenta emisiunea de la Pro Tv. Și nu va fi singur în platou.

Horia Brenciu, în platoul La Măruță

Așadar, luni, 8 februarie, Horia Brenciu va prezenta emisiunea lui Cătălin Măruță. Nu singur, însă, ci cu o parteneră. Este vorba despre nimeni alta decât… Andreea Raicu, potrivit Cancan.

„Breaking News! M-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță!

O să am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

Cătălin Măruță, mesaj din izolare

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2 și, în prezent, se află în carantină la domiciliul lor. Cei doi nu s-au izolat singuri, ci împreună cu copiii lor. Ulterior și cei doi micuți au contractat virusul.

Cătălin Măruță le-a mulțumit tuturor fanilor pentru toate gândurile frumoase pe care I le-au transmis. De asemenea, prezentatorul a vrut să îi liniștească fanii, cărora le-a mărturisit că emisiunea se va difuza în continuare la TV, deși există această problemă de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: