Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Mocanu are o nouă iubită? Cum s-a dat de gol artistul

Bogdan Mocanu are o nouă iubită? Cum s-a dat de gol artistul

GALERIE FOTO (7) Bogdan Mocanu are o nouă iubită_

Bogdan Mocanu are o nouă iubită? Bogdan Mocanu a uitat-o definitic pe Andra Voloș? Noul artist are o nouă partneră de viață și chiar el s-a dat de gol! Prietenul cel mai bun a lui Jador a postat o fotografie cu presupusa sa iubit, dar a șters imediat postarea.

Bogdan Mocanu are o nouă iubită? Cum s-a dat de gol artistul

Bogdan Mocanu are o nouă iubită? Bogdan Mocanu este noua vedetă care a intrat în rândul artiștilor din România. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat în emisiunea „Puterea dragostei”, difuzată pe Kanal D. Bogdan este unul dintre cei mai doriți bărbați din România, după care fetele suspină ori de câte ori îl văd! Artistul a avut o relație cu năbădăi cu Andra Voloș, pe care a cunoscut-o în cadrul show-ului matrimonial. S-au despărțit, s-au împăcat, iar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, se pare că Mocanu are o nouă iubită.

Prietenul lui Jador s-a dat de gol pe rețelele de socializare! Ori iubește din nou, ori a vrut să-și inducă fanii în eroare. Bogdan a postat o imagine pe InstaStory în tiimp ce era îmbrățișat de o domnișoară misterioasă, în dreptul căreia a scris ”Fericit”, alături de o inimoară. De aici putem deduce că artistul are o nouă iubită! Dar, imaginea nu a stat prea mult în mediul online, pentru că Bogdan Mocanu a șters postarea. Nu se știe motivul pentru care a ales să ștergă imaginea, dar în curând este posibil să apară mai mult poze cu cei doi!

De cealaltă parte, Andra Voloș nu mai suferă după despărțirea de Bogdan Mocanu. Aceasta a apărut în preajma lui Mircea Eremia. Cei doi apar în fotografii care mai de care incendiare, ceea ce ar putea înseamna că între cei doi s-a născut o legătură specială. Fratele Alinei Eremia a declarat în platoul emisiunii Star Matinal că este vorba de o prietenie între cei doi.

Bogdan Mocanu are o noua iubita
bogdan mocanu

Cine este cu adevărat Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai atrăgători bărbați care au participat în emisiunea Puterea Dragostei. Tânărul în vârstă de 24 de ani, arată foarte bine și a atras atenția fetelor încă din perioada în care a intrat în competiție. Aceasta a mărturisit că look-ul lui se datorează sportului pe care îl practică încă de la o vârstă fragedă.

Bogdan practică de mai mulți ani culturism și a ajuns să câștige multe concursuri, în urma antrenamentelor intense. Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în sezonul 2 al emisiunii de la Kanald, iar după ce s-au îndrăgostit au decis să plece acasă împreună. Din nefericire, relația celor doi a durat puțin, iar Andra și Bogdan și-au spus adio. Tânăra l-a acuzat pe acesta de infidelitate și de violență. ”Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”, spunea Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: