Redactia.ro
Home » Monden » Andra Volos și-a îngrijorat fanii. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a ajuns pe patul de spital

Andra Volos și-a îngrijorat fanii. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a ajuns pe patul de spital

GALERIE FOTO (3) Andra Volos și-a îngrijorat fanii

Fosta concurentă de la Puterea dragostei, Andra Volos a ajuns pe patul de spital. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a filmat în timp ce apare pe patul de spital, având o branulă în mână. Fanii său s-au îngrijorat imediat, și probabil i-au trimis mii de mesaje acesteia.

Andra Volos și-a îngrijorat fanii. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a ajuns pe patul de spital

Andra Volos, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, ambii foști concurenți la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii cu ultima postare. Aceasta apare întinsă pe un pat de spital, având o branulă în mână. Alături de fotografie, aceasta a scris și un mesaj emoționant. ”Nu uita…Dumnezeu va fi mereu în umbra ta”, este mesajul emoționant scris de Andra Volos. ”Așa sensibilă să fiu eu la injecții? Vai de capul meu”, a mai adăugat Andra. Fosta concurentă nu a oferit prea multe detalii despre starea sa de sănătate, dar cert este că aceasta nu se simte deloc bine, dacă stăm să analizăm poza. Andra a mai adăugat și faptul că trebuie să fie puternică și pozitivă. În timpul în care Andra zăcea întinsă pe un pat de spital, Bogdan era la sală, de unde a postat și el o poză pe Instagram, alături de un mesah cu subînțeles. – ”Nu sunt prost, dar nici deștept”. De asemenea, poza are și o descriere semnificativă, ”Vă explic mai târziu”, a mai scris Mocanu.

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărți t definitiv

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. La fel cum se numește show-ul, puterea dragostei a fost mare între cei doi, astfel, hotărând să părăsească emisiunea împreună. În afara emisiunii, cei doi au continuat să fie un cuplu, asta până când au intervenit anumite persoane și diferite situații. Cei doi s-au despărțit în urmă cu șase luni, iar prietenul lui cel mai bun, Jador a postat câteva imagini cu acesta în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. „Suferi atât după Andra, încât bei încontinuu, măi băiatule?! Ți-am zis să nu mai bei atât! Doamna! Vi se pare normal ca băiatul ăsta să sufere în halul ăsta?! Andra! Andra Volos! O știți? Una cu b$%^&e mari. De-aia te-a lăsat Andra, că nu ești bun de nimic!”, a spus Jador pe vlog.

După acest eveniment, cei doi s-au împăcat, dar la scurt timp s-au despărțit din nou, de această dată, se pare că separarea este definitivă. Recent, Bogdan a declarat că nu este vindecat complet și că nu ar mai vrea să vorbească despre acest subiect. Acesta a spus că se axează mai mult pe cariera sa, pentru a uita definitiv pe relația cu Andra Volos. ‘Acum nu mai am pe ce să mă axez pentru că a fost o perioadă lungă în viața mea când m-am axat pe niște oameni și pe niște chestii care nu meritau, iar acum că am mai mult timp o să încerc să investesc în mine. O să fructific orice talent de-al meu și să nu mă mai las distras de oameni care mă trăgeau în spate și să mă las consumat de energie’, a declarat Mocanu la ‘Totul despre Puterea Dragostei’,a spus Bogdan în emisiunea Corneliei Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: