Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupă Andra Voloș după Puterea Dragostei. Mulți se întreabă de unde are atâția bani

Cu ce se ocupă Andra Voloș după Puterea Dragostei. Mulți se întreabă de unde are atâția bani

Andra Voloș este o fostă concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea. Fosta concurentă este considerată una dintre cele mai frumoase concurente care au intrat în casa Puterea Dragostei.

 

Cu ce se ocupă Andra Voloș în prezent

Andra Voloș este cunoscută datorită emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, la care a participat în sezonul al doilea. Șatena are aproximativ 500 mii de urmăritori, semn că participarea la emisiune i-a adus numai lucruri bune. Aceasta este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și postează mereu fotografii și clipuri video. Frumoasa șatenă nu ezită să apară în ipostaze incendiare și provocatoare, care stârnesc imaginația internauțilot.

Andra Voloș are și un canal de Youtube unde își pune fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a avut o relație cu Bogdan Marcu, concurent în primul sezon al emisiunii. Relația dintre cei doi s-a terminat vara trecută, după mai multe împăcări și despărțiri temporare. Andra l-a acuzat pe Bogdan Mocanu de infidelitate.

Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”, a mărturisit, îndurerată, Andra Voloș.

După despărțirea de Bogdan Mocanu, vedeta s-a mutat în Italia, alături de mama ei. Printre vizitele luni la shopping  și plimbările în locuri de lux, Andra Voloș a răspuns fanilor la întrebarea privind locul de muncă.

Astfel, potrivit kanald.ro, Andra Voloș ar  fi fos întreținută de mama ei, care lucrează în Italia și acre câștigă din ce în ce mai bine.

,,Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia. Părinții mei au divorțat când eu eram mică și, de la zece ani, am plecat cu mama la Genova. Acolo, am învățat, acolo m-am format ca om. Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, am și eu job-uri în lumea fashionului, în concluzie, mă pot întreține singură. Restul sunt doar cuvinte fără rost, spuse, probabil, din invidie, fiindcă, altfel, nu văd motivul”, a declarat chiar Andra Voloș pentru wowbiz.ro.

 

Cu ce s-a ocupat Andra Voloș înainte de participarea la emisiune

 

Andra Voloș a fost fotomodel, înainte de participarea la emisiune. Fosta concurentă avea un bust impresionant și un corp cu care atrăgea privirle tuturor. Însă, frumoasa șatenă a apelat la câteva operații estetice, iar diferența este uimitoare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: