Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Puterea Dragostei s-a trezit cu apartamentul vandalizat. Cine i-a întors casa pe dos

Bogdan de la Puterea Dragostei s-a trezit cu apartamentul vandalizat. Cine i-a întors casa pe dos

Bogdan de la Puterea Dragostei s-a trezit cu apartamentul vandalizat

Bogdan de la Puterea Dragostei s-a trezit cu apartamentul vandalizat. Tânărul și-a lăsat fosta iubită să locuiască la el și a plecat în Turcia.

Bogdan de la Puterea Dragostei s-a trezit cu apartamentul vandalizat

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-a trezit cu apartamentul vandalizat după ce și-a lăsat fost iubită să locuiască acolo. Andra Volos a avut nevoie de un loc unde să stea, iar Bogdan i-a dat voie să stea la el în apartament.

În urmă cu puțină vreme, Bogdan a fost nevoit să plece în Turcia și a lăsat-o pe Andra să aibă grijă atât de apartament, dar și de motonul noi, însă s-a trezit cu o surpriză neplăcută atunci când s-a întors, potrivit cancan.ro.

Andra Volos s-a gândit împreună cu o prietenă să-i facă o farsă lui Bogdan Mocanu și i-au vandalizat apartamentul. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a gustat deloc gluma, fiind destul de supărat. Acesta a filmat un videoclip pe canalul său de Youtube în care a explicat că l-a deranjat farsa ei.

”Îmi trimiteti mulți „farsa” pe care a făcut-o fosta mea. Concluzia este că atunci când ești bun ești luat de prost și m-am săturat. Ați văzut probabil poza pe care a publicat-o ea și v-ați întrebat ce caută pisica mea la ea sau ce caută ea la mine acasă. În primul rând, eu și Andra nu ne-am împăcat și nu o să ne împăcăm niciodată, nici în viața următoare.

Ea era la mine acasă pentru că avea niște probleme cu Melissa și nu mai poate să stea la ea și mi-a spus că are nevoie de un loc să stea și chiar mi-a cerut ajutorul, în condițiile în care noi nu vorbeam deloc. Așa am fost educat, să ajut un om la nevoie, chiar dacă mi-a făcut rău. Am acceptat și nici nu a trecut o zi și m-a sunat Jador să mergem la Istanbul. La 2 dimineața mi-am luat injecțiile și i-am zis Andrei că plec și am întrebat-o dacă poate să aibă grijă de pisică. S-a supărat, dar nu are relevanță. Am lăsat-o cu pisica și am plecat”, a spus Bogdan Mocanu”, a declarat Bogdan Mocanu.

Bogdan și-a găsit motanul neîngrijit

Nu doar faptul că și-a găsit casa întoarsă pe dos l-a deranjat pe Bogdan Mocanu, ci mai ales faptul că motanul lui nu a fost îngrijit, lucru pe care trebuia să-l facă Andra. Fostul concurent este foarte atașat de pisica lui și s-a enervat crunt atunci când a văzut în ce stare se afla.

”Ca să vin acasă și să găsesc casa pe dos, dar nu asta era cea mai mare problemă. Am făcut curat, am găsit oglinzile desenate. Erau pictate cu culori din alea care nu se iau, cu care fac eu geci, și pe care mi le-a irosit. Primul gând era pisică, săracul era murdar tot, jegos, mâncarea lui era pe jos. Când am deschis ușa la baie miroasea de parcă au murit trei cai. Litiera era plină, ferească Dumnezeu ce era acolo. E bun Gucci să faci poze. Să te afirmi, pentru niște vizite pe profil, dar să îi faci un pic de curățenie, nu.

I-a cumpărat niște pliculețe, i le-a aruncat pe jos și l-a lăsat să mănânce. Am înnebunit de nervi. Dărâmă-mi mie casa, fă ce vrei, dar nu îți bate joc de motanul meu. Vă zic sincer, de asta am și plecat mai repede din Istanbul. Mi-au spus să rămân în emisiune și eu mă gândeam la Gucci, ăsta era primul gând. Când am ajuns mi-am vărsat toți nervii pe ea, nu am vorbit, dar nu îmi venea să cred. Ce înseamnă asta? Nu m-a deranjat ce mi-a făcut în casă, dar îți bați joc de bietul pisoi”, a adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: