Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Andra Volos până să ajungă pe mâna medicului. Operaţiile estetice au schimbat-o total

Cum arăta Andra Volos până să ajungă pe mâna medicului. Operaţiile estetice au schimbat-o total

GALERIE FOTO (7) Cum arăta Andra Volos

Andra Voloș, una dintre cele mai curtate tinere din competiția Puterea Dragostei, s-a schimbat radical. Deși publicul o știe ca fiind o persoană stilată și foarte frumoasă, aceasta nu arată deloc așa înainte să fie celebră.

Cum arăta Andra Volos până să ajungă pe mâna medicului. Operaţiile estetice au schimbat-o total

Andra Volos, în vârstă de 22 de ani este una dintre cele mai frumoase și curtate fete din casa Puterea Dragostei. Bruneta a reușit să-i fure inima burlacului Bogdan Mocanu, concurent la aceeași emisiune.

Deși are o înfățișare aparte, înainte de a deveni celebră, Andra nu arăta deloc așa cum arată acum. După ce a cunoscut drumul celebrității, bruneta a apelat la operații estetice, care au schimbat-o extrem de mult.

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase fotografii cu Andra înainte să devină cunoscută și înainte să facă intervențiile chirugicale.

Andra Voloș, scandal cu Bogdan Mocanu

În urmă cu câteva luni, Andra Voloș anunța că s-a despărțit de iubitul ei, Bogdan Mocanu. Totuși, se pare că această separare nu a fost una decentă. Bruneta l-a acuzat pe Bogdan că și-a bătut joc de sentimentele sale, susținând că tânărul este foarte gelos, motiv pentru care a renunțat la a se mai îmbrăca provocator. Andra a aflat că Bogdan a înșelat-o cu o concurentă din casa dragostei.

„Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a mărturisit aceasta.

După ce au încercat să se împace, Andra și-a dat seama că nu îl mai iubește pe cel pentru care a luptat în emisiune.

Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu’, a mai spus Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: