Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Bogdan Stanoevici a intrat în comă. Internat cu Covid-19, însă o infecție din spital îi pune viața în pericol

Actorul Bogdan Stanoevici a intrat în comă. Internat cu Covid-19, însă o infecție din spital îi pune viața în pericol

GALERIE FOTO (2)

Viața unui alt îndrăgit actor atârnă de un fir de ață. Este vorba despre Bogdan Stanoevici, care se află internat în stare critică la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Cunoscut și ca politician, Stanoevici a fost internat cu Covid-19 în urmă cu o săptămână. Însă lucrurile s-ar fi agravat în urma unei infecții, din cauza unei bacterii pe care a luat-o din spital.

Bogdan Stanoevici se află în coma la Spitalul Sf. Pantelimon, acolo unde a ajuns după ce a fost internat cu Covid-19 pozitiv. Informația a fost confirmată chiar de senatorul Diana Șoșoacă.

În vârstă de 62 de ani, actorul și politicianul Bogdan Stanoevici se află în coma la Terapie Intensivă, în cadrul Spitalulul Sf. Pantelimon din București. Inițial, actorul a fost depistat cu COVID-19, dar totul s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital, potrivit unui mesaj transmis de senatorul Diana Șoșoacă, conform dcnews.ro .

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a transmis Diana Șoșoacă.

Bogdan Stanoevici nu s-a ferit de COVID-19

La începutul lui noiembrie, Bogdan Stanoevici a declarat că nu poartă mască de protecție împotriva infecției SARS-Cov-2 pentru că “este sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative, scriu cei de la Cancan.

Bogdan Stanoevici, legătura neștiută cu Ion Dichiseanu

Atât actorul Bogdan Stanoevici, cât și îndrâgitul Ion Dichiseanu trec prin clipe cumplite în aceste momente și toată lumea se roagă pentru sănătatea lor. Însă puțini știu ce au în comun cei doi îndrăgiți actori.

Este vorba chiar de fosta soție a marelui Ion Dichiseanu. Se pare că frumoasa Simona Florescu a fost apropiată de ambii actori. În urmă cu câțiva ani, fosta soție a lui Dichiseanu își petrecea timp de calitate alături de Bogdan Stanoevici, pe aceea vreme fost actor al Teatrului Giulești și un june extrem de apreciat printre doamnele scenei românești.

Simona Florescu și Bogdan Stanoevici au fost surprinși la aceea vreme împreună la o terasă, unde au petrecut timp bun unul în compania celuilalt, potrivit Cancan.

Bogdan Stanoevici este cunoscut și pentru relatia de dragoste avută în tinerețe cu Mihaela, fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: