Redactia.ro
Home » Știri » Bolile care le chinuie pe ducesele și prințesele de la casele regale. Nimeni nu ar bănui durerea care se ascunde în spate zâmbetelor fermecătoare

Bolile care le chinuie pe ducesele și prințesele de la casele regale. Nimeni nu ar bănui durerea care se ascunde în spate zâmbetelor fermecătoare

membri casa regala

Nici figurile marcante ale caselor regale din întreaga lume nu sunt ferite de boală. Meghan Markle, Kate Middleton, Charlene de Monaco suferă la fel oricare dintre noi și se confruntă cu probleme care nu le dau pace. Viața lor nu este numai lapte și miere așa cum am putea crede la prima vedere.

Prințesa Eugenie a suferit o operație complicată la coloană

Prințesa Eugenie a căutat să ducă o viață normală în ciuda importanței pe care o are în interiorul Casei Regale a Marii Britanii. Deține un loc de muncă la galeria de artă Hauser and Wirth din Londra și evită să apară în tabloidele britanice cu detalii picante din viața sa privată. În timpul nunții sale, prințesa a făcut un gest neobișnuit – și-a arătat cicatricea imensă de pe spate. Iată povestea acestui semn!

La vârsta de 12 ani, prințesa Eugenie a suferit o intervenție chirurgicală pentru a corecta curbura coloanei sale, cauzată de o formă accentuată de scolioză. „În timpul operației mele, care a durat opt ore…”, a început prințesa să povestească pe site-ul Royal National Orthopaedic Hospital în 2021, „chirurgii au inserat bucăți de titan pe ambele părți ale coloanei mele și câteva șuruburi în partea superioară a gâtului. După trei zile petrecute în unitatea de terapie intensivă, am stat o săptămână pe secție și alte șase zile într-un scaun cu rotile, dar după aceasta, am putut să merg din nou!”.

Cu toate acestea, prezența titanului din coloană i-a creat probleme atunci când l-a născut pe fiul ei, August Philip Hawke Brooksbank, în februarie 2021. Ea nu a putut beneficia de anestezie epidurală, motiv pentru care a trebuit să recurgă la cezariană pentru a deveni mamă.

Meghan Markle a fost chinuită de migrene teribile

Nici ducesa de Sussex, Meghan Markle nu a fost scutită, de-a lungul timpului, de problemele de sănătate.

În 2015, Meghan a mărturisit în The Chalkboard că suferea de migrene intense, care adesea o determinau să ajungă la spital. Ea a reușit să depășească aceste migrenele care o chinuiau nespus abia atunci când a adoptat o abordare holistică. „Am mare încredere în acupunctură și terapia cu ventuze. Medicina orientală mi-a schimbat viața într-un mod semnificativ!”, a concluzionat Meghan Markle.

Charlene de Monaco s-a luptat cu o infecție puternică

În 2021, soția Prințului Albert de Monaco a dispărut din lumina publică timp de aproape doi ani. Se pare că a suferit de o infecție gravă la nivelul urechilor, nasului și gâtului, care a necesitat numeroase tratamente pe termen lung desfășurate în țara ei natală, Africa de Sud.

„Echipa medicală a sfătuit-o să nu se întoarcă în Monaco, având în vedere că prințesa trebuia să urmeze și alte proceduri și să se recupereze în urma acestora”, se menționa în comunicatul de presă emis de reprezentanții lui Charlene. Prințesa a reușit să se reîntoarcă la familia ei din Monaco, însă chiar și atunci a ales să rămână într-un con de umbră până când și-a recăpătat complet sănătatea în urma multiplelor intervenții chirurgicale la care a fost supusă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: