Redactia.ro
Home » Monden » Bomba serii! După ce a ieșit din arest, Radu Mazăre a aflat că va deveni tătic! Primele imagini cu soția fostului edil din Constanța

Bomba serii! După ce a ieșit din arest, Radu Mazăre a aflat că va deveni tătic! Primele imagini cu soția fostului edil din Constanța

GALERIE FOTO (2) Radu Mazăre. Cererea de extrădare a fostului edil al Constanței a fost admisă

Astăzi este o zi importantă pentru Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, care a fost eliberat din închisoare. La ieșirea din penitenciar, Mazăre a fost întâmpinat de soția sa, Roxana Mazăre, care a făcut primele declarații publice după decizia Tribunalului Ilfov. În plus, Roxana a anunțat că este însărcinată în patru luni, oferind astfel o veste dublă de bucurie pentru familia lor.

Soția lui Radu Mazăre, Roxana, este însărcinată în patru luni

Roxana Mazăre a recunoscut că perioada de detenție a fost una extrem de dificilă, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei. Radu Mazăre a făcut mai multe încercări de a obține eliberarea, iar decizia favorabilă a venit astăzi, marcând un nou început pentru cuplu. Roxana s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă și a declarat că este însărcinată în patru luni, ceea ce adaugă o nouă dimensiune de fericire în viața lor.

A fost o perioadă foarte grea pentru noi amândoi. Radu a luptat mult pentru această decizie și suntem extrem de bucuroși că a venit în sfârșit ziua eliberării. Acum ne putem concentra pe viitor și pe venirea pe lume a copilului nostru”, a declarat Roxana Mazăre.

Radu Mazăre privește cu încredere către viitor

Eliberarea din închisoare și vestea că va deveni tată marchează un moment de cotitură în viața fostului primar al Constanței. Radu Mazăre a fost reținut într-un context complicat, iar ieșirea sa din închisoare deschide un nou capitol pentru el și familia sa. La poarta penitenciarului, Mazăre a fost vizibil emoționat și recunoscător pentru sprijinul primit de la soția sa în toată această perioadă dificilă.

Sunt foarte fericit și recunoscător pentru această șansă de a începe un nou capitol în viața mea. Roxana a fost un sprijin imens și sunt nerăbdător să începem această nouă etapă împreună, mai ales acum că vom deveni părinți”, a spus Radu Mazăre.

Planuri pentru viitor

După eliberarea sa, Radu și Roxana Mazăre au planuri clare pentru viitor. Cu toate că momentan vor mai rămâne câteva zile în București, cei doi iau în considerare posibilitatea de a se întoarce definitiv în Constanța. Radu Mazăre dorește să petreacă timp de calitate cu familia și să se pregătească pentru rolul de tată.

Am decis să mai rămânem câteva zile în București pentru a ne pune ordine în gânduri și pentru a face planuri pentru viitor. Este posibil să ne întoarcem definitiv în Constanța, dar momentan ne concentrăm pe noi și pe venirea pe lume a copilului nostru”, a declarat Roxana.

Această perioadă de tranziție este una plină de speranță și optimism pentru familia Mazăre, care privește înainte cu încredere și entuziasm. Radu Mazăre a subliniat importanța sprijinului familial și a recunoștinței pentru momentele bune care urmează să vină.

sursa foto: spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: