Redactia.ro
Home » Știri » Botez cu mare fast în Buzău, întrerupt de polițiști. Adrian Minune era nașul copilului

Botez cu mare fast în Buzău, întrerupt de polițiști. Adrian Minune era nașul copilului

GALERIE FOTO (2) Botez cu mare fast în Buzău, întrerupt de polițiști

Oamenii legii au intervenit la un botez cu 250 de invitați din Buzău, la care erau invitate 250 de persoane, iar nașul era chiar Adrian Minune. Mai mult, polițiștii au aflat că tatăl copilului era chiar un individ cercetat pentru proxenetism.

Botez cu mare fast în Buzău, întrerupt de polițiști. Adrian Minune este nașul copilului

Noaptea trecută oamenii legii din Buzău au „stricat” un botez din comuna Merei, la care participau 250 de persoane. Evenimentul a avut loc într-un salon de evenimente de pe DN1B, iar nașul copilului era chiar Adrian Minune.

Totodată, în cadrul evenimentului aveau să cânte și Florin Salam și alți colegi din breasla nașului. Se pare că tatăl copilului este un bărbat aflat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, în urma căruia s-au făcut perchezii la sfârșitul lunii iulie. După ce petrecerea a fost oprită, Adrian Minune a anunțat strângerea darului la plecarea invitaților.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului, un tânăr de 31 de ani, din localitate, prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19„, se arata în comunicatul IPJ Buzău.

Amendă usturătoare la botezul finului lui Adrian Minune

Ei bine, evenimentul s-a sfârșit cu sancționarea contravențională a organizatorului, care a fost amendat cu suma de 10.000 de lei, conform legii 55/2020 care prevede unele măsuri pentru combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. După ce polițiștii și-au făcut treaba și au oprit petrecerea, toți invitații au fost nevoiți să se retragă spre casele lor.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că tatăl copilului ar fi recrutat 18 tinere, dintre care 16 erau din România. Acestea ar fi practicat prostituția pe teritoriul Spaniei, Germaniei, Eleveției și Marii Britanii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: