Redactia.ro
Home » Monden » Boureanu, copia fidelă a lui Borcea? Ce gest l-a dat de gol pe fostul politician

Boureanu, copia fidelă a lui Borcea? Ce gest l-a dat de gol pe fostul politician

Cristian Boureanu nu stă prea bine cu dragostea. Cert este că de când a rămas singur își trăiește viața la maxim, deși are 49 de ani. Fostul politician are o viață destul de zbuciumată și pare că are un comportament ce i se aseamănă lui Cristian Borcea, patronal dinamovist, fostul naș de cununie care i-a furat-o pe Valentina Pelinel.

 Boureanu, gest copiat de la fostul naș

Boureanu a trecut prin momente tensionate atunci când a aflat de relația dintre fostul naș și Valentina Pelinel. Potrivit Cancan, fostul politician are gesturi care se vor a fi asemănătoare cu cele ale lui Borcea în relația cu femeile. Totuși calibrul gesturilor pe care le face Boureanu nu pot atinge standardele milionarului. Trebuie sa-I apreciem totuși perseverența!

Un lucru bine cunoscut despre Borcea este faptul că indiferent că a încheiat o relație amoroasă cu una din soții, acesta a continuat să o ajute din punct de vedere financiar. Borcea le ajută cu sume mari de bani pe toate femeile din viața lui, fapt acceptat întotdeauna de partenera de viață.

Inimă mare are și Boureanu, potrivit aceleași surse, fostul politician ar fi ajutat-o pe una dintre fostele iubite, Laura Dincă cu sume generoase de bani, chiar în timpul în care avea o relație amoroasă cu Cristina Belcea.

Cum s-a scuzat milionarul în fața Cristinei Belcea

„I-ar fi spus: „Nu te supăra, nu ai de ce. O ajut amical pentru că are și ea probleme cu banii. Dacă nu avea nevoie, își dai seama că nu-i dădeam”. I-a convenit sau nu, Cristina a acceptat situația cu demnitate pentru că, nu-i așa, iubirea pentru Cristi este mare.”, conform aceleași surse.

Boureanu și Cristina Belcea s-au despărțit după cinci luni de relație

Cristina Belciu a susținut în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că are un respect deosebit față de fostul partener de viață și că apariția lui alături de Laura Dincă nu o deranjează deloc:

„Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare.”, a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: