Redactia.ro
Home » Monden » Brad Pitt a oficializat relația cu Ines de Ramon! Ce diferență de vârstă este între cei doi

Brad Pitt a oficializat relația cu Ines de Ramon! Ce diferență de vârstă este între cei doi

Brad Pitt a oficializat relația cu Ines de Ramon! Iată ce diferență de vârstă este între cei doi!

Brad Pitt a oficializat relația cu Ines de Ramon

Brad Pitt, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, nu mai este burlac. Este oficial! După o perioadă de contemplare și reflectare, vedeta și-a făcut publică relația cu frumoasa Ines de Ramon, marcând astfel prima sa relație serioasă după divorțul său celebru de Angelina . În timp ce presa și fanii au speculat de ceva timp despre această poveste de dragoste, Brad Pitt a așteptat cu înțelepciune momentul potrivit pentru a-și face iubirea cunoscută publicului.

Cu un palmares impresionant în industria filmului, Brad Pitt a ajuns să fie recunoscut nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru farmecul și apariția sa atrăgătoare. Însă în ciuda statutului său de sex-simbol, actorul a învățat că în dragoste nu trebuie să te grăbești. Așa că, așteptând momentul propice, Brad Pitt a făcut pasul de a-și prezenta oficial noua sa iubită.

Un apropiat a declarat sub protecția anonimatului:

„Este prima relație corectă a lui Brad de la divorț. A început să o prezinte drept iubita sa. Este grozav că îl văd și pe el fericit”, relatează Click! 

Relația lor a început în urmă cu aproape un an, dar doar recent cei doi au ales să-și facă publică iubirea. Ines de Ramon este femeia care a reușit să-l cucerească pe Brad Pitt și să-i redea încrederea în dragoste după divorțul său. Cei aproape 30 de ani de diferență de vârstă nu au fost un obstacol pentru această poveste de dragoste, iar cei din jur spun că sunt pe aceeași lungime de undă și foarte fericiți împreună.

Prietenii apropiati ai cuplului susțin că aceasta este prima relație serioasă a lui Brad Pitt de la divorț și că este un lucru minunat să-l vadă fericit alături de Ines. Nu au trecut decât câteva luni de la momentul în care au făcut publică relația lor, dar deja cei doi par să se bucure din plin de dragostea lor.

Ce diferență de vârstă este între cei doi

Ines de Ramon, are 32 de ani și a devenit subiect de interes pentru paparazzi, care o urmăresc cu atenție în încercarea de a surprinde momente ale cuplului. Aceasta este mai mică cu 17 ani.

Cu toate acestea, tânăra pare să se bucure de fiecare moment petrecut în compania lui Brad Pitt.

Brad Pitt și Ines de Ramon au început să-și construiască povestea de dragoste în noiembrie 2022, când au mers la un concert al lui Bono alături de prietenii lor celebri, Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn. De atunci, relația lor a evoluat constant și a devenit tot mai profundă.

 

Sursa foto: filmnow.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: