Redactia.ro
Home » Monden » Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie. Celebrul actor s-a cuplat cu o artistă cunoscută

Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie. Celebrul actor s-a cuplat cu o artistă cunoscută

GALERIE FOTO (5) Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie

Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie. Celebrul actor are o nouă iubită. Brad Pitt a divorțat de Angelina Jolie de șase ani, iar împreună au șase copii. De atunci, actorul nu a mai avut relații oficiale, dar acum formează un cuplu cu o celebră artistă.

Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie. Celebrul actor s-a cuplat cu o artistă cunoscută

Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din întreaga lume. În 2016, cei doi au divorțat cu mare scandal, iar ani la rând s-au întâlnit la tribunal, luptându-se pentru custodia copiiilor lor. Recent, actorul a fost surprins alături de noua sa iubită. Starul s-a îndrăgostit de cântăreața suedeză Lykke Li, care locuiește la câteva case distanță de el.

În vârstă de 58 de ani, Brad Pitt are o relație cu vecina sa, cântăreața Lykke Li, 35 de ani. Cei doi s-au iubit în secret, iar recent au fost surprinși împreună. În urmă cu câteva zile, Brad și Lykke au fost văzuți împreună într-un local. Potrivit zvonurilor, cei doi au început să petreacă timp împreună de la jumătatea anului 2021. Au reușit să nu fie descoperiți mult timp fiindcă locuiesc aproape unul de celălalt. Lykke este cunoscută pentru lansarea melodiei ”Possibility for The Twilight Saga: New Moon. Ea are un fiu, Dion, de cinci ani, cu artistul Jeff Bhasker.

Războiul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă

Angelina Jolie a depus actele de divorț în august 2016, acuzând că nu se mai înțelege cu celebrul actor și cerând custodia deplină pentru cinci din cei șase copii. Maddox era deja major.

Brad Pitt a primit custodia comună, iar această decizie este contestată de Angelina, care a jurat că va reuși să-l scoată pe Brad din viața copiilor ei. În mai 2021, Brad Pitt a avut câștig de cauză, primind custodie comună a copiilor săi cu Angelina. Actrița nu a obiectat la custodia comună, dar ar exista alte probleme de îngrijorare.

Procesul a durat câteva luni, existând un număr mare de martori, experți și terapeuți. Brad Pitt a fost anchetat în trecut pentru posibile abuzuri asupra copiilor după ce și-a pierdut cumpătul în fața unora dintre ei. Într-un interviu, Jolie a declarat că l-a părăsit pe Brad Pitt pentru bunăstarea copiilor. „A fost decizia corectă. Mă focusez pe sănătatea psihică a copiilor”, a continuat actriţa.

Actrița a declarat că ar putea aduce dovezi prin care să susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt. ”Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”, a spus o sură apropiată actorului.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, iar după despărțirea de Brad, aceasta a suferit enorm. Deși nu vorbește despre viața sa privată, actrița a adus în discuție perioada dificilă pe care a trăit-o după divorțul de celebrul actor. „Ultimii ani au fost destul de grei. M-am concentrat pe vindecarea familiei noastre. Vindecarea se întoarce încet, ca gheața care se topește și sângele se întoarce în corpul meu. Dar nu sunt acolo. Nu sunt încă acolo! Dar sper să fiu. Plănuiesc asta. Îmi place să fiu mai în vârstă. Mă simt mult mai confortabil la vârsta de patruzeci de ani decât atunci când eram mai tânără. Poate pentru că … nu știu … poate pentru că mama mea nu a trăit foarte mult, deci există ceva despre vârstă pe care o simt ca o victorie mai degrabă, decât o tristețe”, spune Angelia, potrivit hollywoodlife.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: