Redactia.ro
Home » Monden » Câștig de cauză pentru Angelina Jolie în procesul de divorț cu Brad Pitt. Despre ce este, mai exact, vorba

Câștig de cauză pentru Angelina Jolie în procesul de divorț cu Brad Pitt. Despre ce este, mai exact, vorba

Procesul de divorț dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă, dar cu victorii pe alocuri. Angelina Jolie a reușit să înlăture un judecător din dosar, după ce omul legii i-a acordat lui Brad Pitt custodia comună asupra copiilor. Încă din 2016 cei doi celebri actori se luptă pentru custodia copiilor și a împărțirii bunurilor. 

Câștig de cauză pentru Angelina Jolie în procesul de divorț cu Brad Pitt. Despre ce este, mai exact, vorba

Angelina Jolie a avut un câștig de cauză în procesul de divorț de Brad Pitt. Faimoasa actriță a reușit să descalifice un judecător din dosar, după ce a supărat-o prin acordarea lui Brad Pitt a custodiei comune asupra copiilor.

Mai exact, ea l-a acuzat pe judecător de lipsa imparțialității și că ar fi avut o relație mai strânsă cu unul dintre avocații fostului ei partener. Actrița a fost nemulțumită de informațiile pe care omul legii i le-a oferit în legătură cu relația cu unul dintre avocații lui Brad Pitt și a cerut înlăturarea lui din dosarul divorțului, în luna mai. Vineri, 23 iulie, instanța din California a oferit o decizie în favoarea Angelinei Jolie. Tot instanța din California a descoperit că judecătorul a acceptat bani de la unul dintre avocații lui Brad Pitt. În urma acestei situații, un nou judecător va trebui să preia cazul.

La 13 ani, fetita actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt a inceput procesul de schimbare de sex. Shiloh vrea sa fie baiat

Foto: Angelina Jolie cu familia

De ce divorțează Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie au șase copii împreună, dintre care trei naturali și trei adoptați: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne si Knox. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Mr. and Mrs. Smith”, în 2004. Au fost împreună de mai bine de un deceniu, căsătoriți doar doi ani și în 2016 au hotărât divorțul. În cadrul unui interviu, Angelina Jolie a spus că a cerut destrămarea căsniciei de dragul copiilor.

„Continui sa ma concentrez pe vindecarea lor. Unii au avut de castigat din tacerea mea, iar copiii au vazut minciuni despre ei in presa, dar le reaminstesc ca ei stiu adevarul. Sunt sase copii foarte curajosi si puternici.„Copiii mei stiu cum sunt eu cu adevarat si m-au ajutat sa ma regasesc. Au trecut prin multe. Am invatat din puterea lor. Ca parinti, ne incurajam copiii sa fie ei insisi, le spunem ca tot ceea ce simt ei in inima lor este corect, iar ei se uita la noi si vor acelasi lucru.””, a spus actrița pentru presa internațională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: