Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fratele Angelinei Jolie, după ce în urmă cu 20 de ani se săruta cu aceasta, precum un cuplu

Ce s-a ales de fratele Angelinei Jolie, după ce în urmă cu 20 de ani se săruta cu aceasta, precum un cuplu

James Haven și Angelina Jolie șocau o lume întreagă prin gestul lor de incest. În văzul tuturor se sărutau precum doi iubiți, deși sunt frați, în urmă cu 20 de ani. Iată ce s-a ales acum de fratele actriței.

Ce s-a ales de fratele Angelinei Jolie, după ce în urmă cu 20 de ani se săruta cu aceasta, precum un cuplu

James și Angelina Jolie au surprins prin gestul lor, în urmă cu 20 de ani. Cei doi frați s-au sărutat precum un cuplu, chiar în fața fotografilor, fapt care a stârnit o mulțime de controverse. Se spune că James Haven chiar ar avea o obsesie pentru sora lui, de aceea nu și-a găsit până acum o femeie alături de care să-și întemeieze o familie. Iată cum l-au surprins paparazzi!

„Sunt un perfecţionist prin natura mea. Şi pentru că sunt atât de apropiat de Angie, e ca şi cum aş avea deja femeia perfectă în viaţa mea. Şi e greu pentru orice femeie să se ridice la înălţimea ei”, spunea James, într-un interviu, scrie okmagazine.

James are 48 de ani acum și este în ultimii ani într-un con de umbră. Ultima oară când l-au observat paparazi a fost luna trecută, pe străzile Hollywoodului. Acesta era îmbrăcat lejer, cu un pahar de cafea în mână și se poate vedea din imaginea de mai jos cât s-a schimbat fizic.

De altfel, a mai fost văzut în luna ianuarie în timp ce frecventa casa unei instructoare de karate, cu carea ar fi avut o relație, dar nimic nu s-a concretizat. La baza motivului său din cauza căruia nu și-ar putea întemeia o familie, ar fi obsesia bolnăvicioasă cu Angelina Jolie.  Deși Angelina Jolie pare că nu mai vrea să vadă acele imagini, presa internațională mai scrie că James nu ar fi dat totul uitării, chiar dacă este vorba despre un incest.

Unde locuiește fratele Angelinei Jolie

Pentru a-l avea în grijă, Angelina l-a angajat să aibă grijă de copiii ei, dar după divorţul de Brad Pitt, Angelina Jolie l-a concediat. Acela a fost momentul când s-au îndepărtat și nu au mai fost văzuți împreună.

„Pe vremuri erau inseparabili, Acum nu prea mai ţin legătura. James a ajutat-o să-şi crească copiii şi stătea cu ei de câte ori Brad şi Angelina voiau timp pentru ei. Dar brusc şi fără vreo explicaţie  clară, comunicarea lor a fost înreruptă. Doar ei ştiu ce s-a întmplat între ei”, a declarat un apropiat al lui James. Potrivit spuselor acestuia, fratele Angelinei ar locuia într-o zonă sobră și periculoasă a Los Angelesului. „După lăsarea întunericului nu e genul de zonă pe unde ai vrea să te plimbi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: