Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a operat de 50 ori pentru a semăna cu Angelina Jolie, însă arată ca un cadavru. Adolescenta care a uimit lumea

S-a operat de 50 ori pentru a semăna cu Angelina Jolie, însă arată ca un cadavru. Adolescenta care a uimit lumea

GALERIE FOTO (2)

O adolescentă din Iran a uimit întreaga lume după ce a spus că și-a făcut 50 de operații de estetice, pentru a semăna cu actrița Angelina Jolie. Ea a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, prin care și-a șocat urmăritorii. Asta pentru că rezultatul era dezastruos și semăna cu un schelet. Imaginile au devenit virale, iar subiectul a ținut prima pagină a ziarelor internaționale. Ulterior, tânăra a decis să clarifice lucrurile.

S-a operat de 50 ori ca să semene cu Angelina Jolie, însă arată ca un cadavru. Adolescenta care a uimit lumea

Pe vremea când avea 19 ani, o adolescentă din Iran a șocat o lume întreagă. Tânăra a publicat mai multe imagini cu ea, pe Instagram și le-a spus urmăritorilor că s-a operat de 50 de ori ca să arate precum Angelina Jolie. Aceștia au rămas uimiți de transformare, deoarece era total neplăcută. Fata arăta precum un cadavru. După ce subiectul a devenit viral și a iscat controverse, adolescenta a ținut să clarifice, cum au stat, de fapt, lucrurile, informează ciao.ro

Image result for adolescenta care a vrut sa semene cu angelina jolie

Oamenii au început să o critice pe tânăra pe nume Sahar Tabar și i-au precizat că a exagerat cu intervențiile. În tot acest timp, Sahar le spunea că vrea să mai facă operații, până când va arăta exact precum celebra actriță, dar și că a ajuns să cântărească 37 de kilograme. Astfel, criticile au continuat și a fost numită ”zombie”. De altfel, au fost și persoane sceptice în privința adolescentei. Ele au precizat că în spatele acestui rezultat macabru se află o tehnică de machiaj foarte bună.

Image result for adolescenta care a vrut sa semene cu angelina jolie

Adolescenta a spus adevărul despre cele 50 de operații

După ce transformare ei a căpătat notorietate, Sahar a ales să spună adevărul. Ea a mărturisit că nu s-a operat niciodată și că chipul ei este, de fapt, photoshopat. Sahar s-a declarat pasionată de acest domeniu și de la o joacă în program a reușit să-i păcălească pe toți. Chiar s-a amuzat pe seama știrilor apărute cu ea în presă.

Image result for adolescenta care a vrut sa semene cu angelina jolie

„Acum vad ca am ceva in comun cu Angelina Jolie, dar m-am amuzat foarte tare cu tot ce am facut. Fanii mei adevarati stiu ca nu acesta e chipul meu real”, a spus Sahar, potrivit thesun.co.uk.

Image result for adolescenta care a vrut sa semene cu angelina jolie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: