Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » VIDEO Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum arăta actrița când consuma droguri

VIDEO Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum arăta actrița când consuma droguri

GALERIE FOTO (2) Angelina Jolie a fost dependenta de droguri

Angelina Jolie a avut o periodă din viața sa când era dependentă de substanțe interzise. În urmă cu mulți ani, un filmulet circula cu actrița pe rețelele de socializare, în care se vedea cât este slăbită, din cauza consumului de heroină. Între timp, vedeta a scăpat de acest viciu. Cum a reușit să învingă Angelina Jolie dependența de droguri?

Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum arăta actrița când consuma droguri

Angelina Jolie a uimit o lume întreagă, în urmă cu mulți ani, după ce un video cu ea a devenit viral, în mediul online. Actrița a fost filmată într-o stare deplorabilă, după ce ar fi consumat heroină. Cu unghiile murdare, ochii încercănaţi şi cu răni pe braţ, vedeta nu semăna deloc cu femeia care a fost desemnată drept cea mai sexy actriţă de la Hollywood.

În filmare, Angelina Jolie avea 22 ani și vorbea la telefon cu tatăl său, actorul Jon Voight. Se afla într-un apartament murdar cu multe pungi pline de gunoi și avea o privire sobră, pe lângă aspectul neîngrijit.

Cine a filmat-o pe Angelina Jolie la vremea respectivă

Video-ul a fost făcut în anul 1999 de Franklin Meyer, un cunoscut distribuitor de droguri și a fost publicat pe internet în 2014. Angelina Jolie i-ar fi permis acestuia să o filmeze, a declarat bărbatul oamenilor legii. Actrița apela la el în repetate rânduri pentru a-i aduce substanțe interzise. Așa s-a întâmplat și în acea zi, Angelina Jolie solicitându-i heroină și cocaină.

„Îi vindeam heroină şi cocaină. Într-o zi m-a sunat şi mi-a spus să trec pe la ea.Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri”, a declarat Franklin Meyer pentru The National Enquirer.

Jolie 'drug' video shock

Infractorul a mai mărturisit că în ziua când a filmat-o pe Angelina Jolie abia își cumpărase o cameră video. La telefon, Angelina Jolie discuta cu tatăl său despre fratele ei James, şi mama sa moartă, Marcheline Bertrand.

„În perioada aceea tocmai îmi cumpărasem o cameră video şi am hotărât să o iau cu mine. Când am ajuns, i-am dat drogurile şi apoi mi-a dat banii”, a mai adăugat Meyer.

Cum a renunțat Angelina Jolie la droguri

Într-un interviu din 2011, Angelina Jolie a dezvăluit că a consumat mai multe tipuri de droguri. Recunoaște că acestea nu i-au făcut bine și că a renunțat din proprie inițiativă.

Angelina Jolie reveals Bell's Palsy condition

„Am trecut prin vremuri grele, întunecate și am supraviețuit. Nu am murit tânără, așa că sunt foarte norocoasă. Alți artiști sau oameni nu au supraviețuit anumitor lucruri. Din multe motive, nu ar trebui să fiu aici. Am încercat cocaină, heroină, ecstasy, LSD, totul. Dar drogul care a avut cel mai rău efect asupra mea a fost iarba. Mă simțeam prostuță și urăsc să mă simt așa. Îmi amintesc că am luat LSD înainte de a merge la Disneyland. Am început să mă gândesc că Mickey Mouse este un om de vârstă mijlocie, într-un costum și care urăște viață. Aceste droguri pot fi foarte periculoase dacă nu gândești pozitiv, am renunțat la ele de multă vreme” a explicat Angelina Jolie într-o emisiune Tv.

Cum arată și ce mai face astăzi James Haven, fratele Angelinei Jolie

James Haven, fratele Angelinei Jolie, a fost surprins recent în Los Angeles, după ce în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor.

fratele angelinei jolie

James Haven a ajuns în atenția publică după ce în anul 2000, în timpul apariției sale pe covorul roșu la Premiile Oscar, s-a sărutat cu sora lui, nimeni alta decât Angelina Jolie. Actrița a câștigat atunci premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar pentru interepretarea din Girl, Interrupted. Gestul lor a fost puternic criticat la vremea respectivă și a fost catalogat drept scandalos.

Recent, James Haven, acum în vârstă de 47 de ani, a fost fotografiat de către paparazzi în Los Angeles, după ce și-a vizitat iubita, Ashley Reign, care este instructoare de karate. El a fost văzut plimbându-se, purtând o ținută relaxată, o căciulă, ochelari de soare și mască de protecție, fără să iasă prea mult în evidență.

James Haven a trăit în umbra celebrității surorii sale, însă a jucat în mai multe pelicule, iar un exemplu ar fi filmul Gia, în care Angelina Jolie a interpretat rolul principal. El a mai jucat și în Original SinCSI: Crime Scene Investigation și Breaking Dawn, însă în 2014 a decis să renunțe la actorie și să se concentreze mai mult pe regie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: