Redactia.ro
Home » Monden » Brad Pitt, cadou de peste 79 de milioane de dolari pentru Jennifer Aniston. Gestul are o semnificație emoționantă

Brad Pitt, cadou de peste 79 de milioane de dolari pentru Jennifer Aniston. Gestul are o semnificație emoționantă

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005, după o căsnicie de cinci ani, dar aprecierea actorului pentru fosta sa soție a rămas intactă. 

Rapoartele au dezvăluit că, la aproape 15 ani după ce și-a spus „adio”, Brad i-a oferit lui Aniston un cadou în valoare de peste 79 de milioane de dolari. Iată ce semnificație are acest gest! 

Jennifer Aniston a făcut gluma perfectă despre divorțul de Brad Pitt

Jennifer Aniston a apărut ca invitată în ultimul episod al emisiunii „The Ellen”, DeGeneres Show, difuzat pe 26 mai. 

Aniston a glumit pe seama unor lucruri destul de personale înainte de a deveni serioasă despre cum este să treci printr-un final important precum divorțul de Brad Pitt.

„Oh, unde se duc 19 ani?”. a întrebat mai întâi Aniston. „Nu înțeleg.”

„Ei bine, am divorțat și am intrat la terapie”, a glumit Aniston, referindu-se la fostul ei soț, Brad Pitt. După ce mariajul lor s-a încheiat în 2005, Pitt s-a căsătorit cu Angelina Jolie. Jolie a intentat divorț în 2016, iar ea și Pitt au fost declarați singuri din punct de vedere legal în 2019. Aniston s-a căsătorit cu Justin Theroux, iar ulterior au divorțat și ei.

„Oh! Și apoi am făcut un film numit „The Break-Up” ”, a continuat Aniston, gândindu-se la perioada de după „Friends”.

Aceasta a rămas prietenă cu Brad Pitt. 

Ce cadou i-a făcut Brad Pitt la o aniversare de naștere fostei soți

Jennifer Aniston a fost copleșită de tristețe atunci când Brad Pitt a cerut divorțul la scurt timp după ce a cunoscut-o pe frumoasa Angelina Jolie pe platoul de filmare al peliculei „Mr & Mrs Smith”. Pierderea casei de vis, în care locuia cu Brad, i-a exacerbat suferința provocată de divorț și a simțit că și-a pierdut orice amintire a căsniciei cu Pitt.

La aproape 15 ani după ce și-a spus „adio”, Brad i-a oferit lui Aniston un cadou în valoare de peste 79 de milioane de dolari.

Momentul fabulos dintre cei doi foști soți a avut loc în 2019, chiar cu ocazia zilei de naștere a lui Jennifer Aniston, când actrița a împlinit 50 de ani.

Acesta i-a cumpărat fostei soți vila imensă în care cei doi au locuit în timpul căsătoriei. În 2019, la 15 ani de la divorț, casa de lux era încă pe piață.

Brad Pitt s-a gândit atunci să facă un gest de o generozitate extraordinară și să plătească 79 de milioane de dolari pentru a-i oferi fostei sale soții casa pe care au împărțit-o în timpul căsătoriei. Gestul lui Brad nu s-a referit doar la dorința de a face un cadou extravagant, ci pentru a-i putea reda echilibrul acesteia, mai ales că au rămas prieteni buni. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: