Redactia.ro
Home » Știri » Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Care este motivul noului conflict dintre cei doi

Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Care este motivul noului conflict dintre cei doi

Scandal de proporții la Hollywood! Totul ar fi pornit de la o podgorie pe care Brad Pitt și Angelina Jolie o dețineau împreună. Actorul susține că fosta lui soție a vândut partea ei din podgorie. Din spusele avocatului lui Brad Pitt, scopurile actriței ar fi să-i facă rău și să-l submineze pe fostul ei soț. De mai bine de șase ani, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt la cuțite. Ei au divorțat în 2016, la doar doi ani după ce s-au căsătorit.

Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Care este motivul noului conflict dintre cei doi

Jurnaliștii de la Daily Mail au avut acces la o serie de documente care arată faptul că Brad Pitt aduce acuzații grave la adresa fostei sale soții. Angelina Jolie și-a vândut în secret partea sa de podgorie. Afacere pe care cei doi o aveau împreună, în Franța. Se pare că actrița i-ar fi vândut partea ei unui „oligarh rus”, având „intenții otrăvitoare”. Mai mult, planul Angelinei Jolie ar fi inclus și o modalitate prin care să dețină controlul absolut asupra afacerii.

Actrița ar fi renunțat la jumătatea sa de companie, intitulată Chateau Miraval, unei alte companii, conduse de Yuri Shefler. Firma bărbatului produce vodka rusească Stolichnaya, ajungând să aibă „răspundere internațională”, potrivit documentelor, din cauza atacului ordonat de Vladimir Putin în Ucraina. „Stolichnaya a făcut obiectul boicoturilor în jurul lumii, se mai arată în documente.

Avocatul lui Brad susține că motivul pentru care Angelina a făcut această tranzacție neașteptată este pentru „a-i face rău lui Brad Pitt”.  „A căutat (n.r. – să vândă) și mai apoi a condus tranzacția pretinsă în privat, fără să îi spună ceva lui Pitt dinadins și violând cu bună știință obligațiile contractuale”, a mai spus avocatul.

Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Care este motivul noului conflict dintre cei doi

„Făcând așa ceva, Jolie a căutat să câștige profituri pe care nu le-a câștigat și încasări de pe urma unei investiții pe care nu a făcut-o. De altfel, prin vânzarea prezentă, Jolie și-a dorit să îi facă rău lui Brad Pitt. Ea știa și și-a dorit ca Shefler și asociații săi să încerce să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și că îi vor submina investiția din Miraval”, se mai arată în documente.

Brad și Angelina au șase copii, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani. Imediat după divorț, Brad Pitt a primit custodie comună. Războiul dintre ei pare că nu se mai termină. El a început odată cu acuzațiile lansate de actriță la adresa fostului soț. La acea vreme, Angelina Jolie a susținut că bărbatul se folosește de statutul de vedetă pentru a schimba decizia judecătorilor. De atunci au avut parte de numeroase scandaluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: