Redactia.ro
Home » Monden » Brad Pitt, surprins cu noua sa iubită. Cuplul s-a întâlnit după ce tânăra s-a despărțit de un alt actor FOTO

Brad Pitt, surprins cu noua sa iubită. Cuplul s-a întâlnit după ce tânăra s-a despărțit de un alt actor FOTO

GALERIE FOTO (3) Brad Pitt, surprins alături de noua iubită. Tânăra a fost căsătorită cu un alt actor celebru

Brad Pitt a fost  surprins cu noua iubită, Ines De Ramon, la un concert în Los Angeles. Cuplul se întâlnește de câteva luni, după ce tânăra s-a despărțit de un alt actor. Iată toate detaliile!

Brad Pitt, surprins cu noua sa iubită, Ines de Ramon, la un concert 

Brad Pitt este foarte îndrăgostit de fosta soție a starului din „Jurnalele Vampirilor”, Paul Wesley. Ines De Ramon se întâlnește deja cu Brad Pitt de câteva luni.

Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, și Ines De Ramon, în vârstă de 32 de ani, au fost fotografiați în timp ce păreau prea apropiați pentru a fi confortabili când au participat la un concert al lui Bono la Orpheum Theatre din Los Angeles, duminică.

O sursă a declarat pentru People că ei „se întâlnesc de câteva luni”, relatează pagesix.com. „Cu toate acestea, nu este o relație exclusivă”.

„Brad este cu adevărat îndrăgostit” de Ramon, a adăugat apropiatul actorului.

Vedeta din „Vampire Diaries” și Ines De Ramon s-au despărțit la începutul acestui an. Potrivit apropiatului lui Pitt, actorul și-a cunoscut noua doamnă „printr-un prieten comum”.

„Ines este drăguță, amuzantă și energică. Are o personalitate grozavă. Lui Brad îi place să petreacă timp cu ea”, a adăugat o a doua sursă.

Brad Pitt și Ines De Ramon, apariție senzațională

Fostul soț al Angelinei Jolie a fost fotografiat cu executivul de bijuterii fine în weekend. Ei s-au întâlnit cu prietenii săi celebri, Cindy Crawford și Rande Gerber, în culisele spectacolului.

Pitt s-a îmbrăcat lejer cu un pulover gri, blugi albaștri și o pălărie maro cu boruri albe. Partenera lui a optat pentru un top alb tăiat pe sub o jachetă cu model, iar ea și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni negri ajustați și cizme coordonate.

Reprezentantul lui Pitt nu a făcut niciun comentariu cu privire la relația acestora.

Sursa foto: GIO/ROGER / BACKGRID
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: