Redactia.ro
Home » Monden » Brânzoi din „Las Fierbinți” are cu ce se lăuda. Uite cum arată nepoata lui

Brânzoi din „Las Fierbinți” are cu ce se lăuda. Uite cum arată nepoata lui

GALERIE FOTO (15)

Pe el îl știe toată lumea drept Brânzoi din „Las Fierbinți”, dar puțini știu că el are o nepoată care a cucerit faima peste Oceane. Daniela, căci acesta este numele ei, este un model de succes în… Los Angeles. Iată cum arată tânăra!

Nepoata lui Brânzoi din „Las Fierbinți” e un model de succes

Puțini știu despre actorul Ion Ionuț Ciocia că are o nepoată tare sexy, care are o carieră de succes peste Ocean. Tânăra a terminat Facultatea de Drept, la București, și apoi și-a văzut visul cu ochii. Și-a făcut bagajele și a plecat peste Ocean pentru a se dedica profesiei de model.

Pe numele ei Daniela Trica, tânăra locuiește acum în Los Angeles. Grație siluetei silfide, dar și chipului angelic, nepoata lui Brânzoi le face concurență modelelor cu ștaif de peste Ocean. „A făcut totul singură, a plecat de jos, a muncit mult, a ajuns aici fără ajutorul nimănui. A realizat totul singură, într-o lume în care competiția este foarte mare. Este un model pentru cine are un vis în viață”, a dezvăluit un apropiat al tinerei.

Daniela visează la o carieră pe micile ecrane

Tânăra nu are de gând să se oprească aici. Daniela își dorește să adauge în palmaresul ei și câteva roluri pe micile ecrane. Ea este pasionată de actorie și visează să joace alături de actori consacrați din Cetatea Filmului. Până acum, tânăra a bifat apariții episodice în producții precum Armenia, My Love sau The Second Coming of Christ.

Citește și Cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierbinți”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini