Redactia.ro
Home » Monden » Bravo ai stil, scos din grila Kanal D? Unul dintre jurați a renunțat la emisiune

Bravo ai stil, scos din grila Kanal D? Unul dintre jurați a renunțat la emisiune

Bravo ai stil, scos din grila Kanal D? Unul dintre jurați a renunțat la emisiune

Bravo ai stil, scos din grila Kanal D? Unul dintre jurați a renunțat la emisiune. Iată detaliile!

Unul dintre jurații de la Bravo ai stil nu mai apare în noul sezon

Tibi Clenci, celebrul fotograf internațional a mărturisit că nu va mai face parte din juriul noului sezon „Bravo ai stil!”:

„A fost o experienţă cu totul specială, pentru că sunt un artist, un performer, care apreciază actul artistic în toate manifestările lui.

În acelaşi timp, m-am simtit onorat să le fiu alături, ca mentor, unor tinere care şi-au dorit să evolueze din punct de vedere stilistic şi nu numai.

Mă voi implica mai departe în proiecte care ţin de activitatea mea internatională şi le doresc succes noilor concurente care vor păşi în platoul noului sezon Bravo, ai stil”,a transmis Tibi Clenci, conform Kanal D.

Bravo ai stil, scos din grila Kanal D

Show-ul de la Kanal D a fost scos din grila Kanal D și va apărea pe noul post Kanal D 2. Postul se va lansa în curând.

La masa juraților vor rămâne în continuare Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, cei pe care toți românii îi îndrăgesc încă de la începutul acestui format TV.

Conform unui comunicat de presă, „stația Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă”.

„Ne bucurăm mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. «Bravo, ai stil!», o emisiune fashion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.
E un transfer important, strategic, care are legătură şi cu poziţionarea noului post TV. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: