Redactia.ro
Home » Homepage » BREAKING NEWS Bărbat împușcat într-o frizerie din Capitală

BREAKING NEWS Bărbat împușcat într-o frizerie din Capitală

impuscat

Scene șocante în Capitală! Un bărbat a fost împușcat într-o frizerie din Sectorul 1, fiind transportat de urgență la Spitalul Universitar.

Potrivit primelor informații, victima ar avea 40 de ani. Din fericire, se află în afara oricărui pericol. Acesta ar fi fost împușcat cu pistolul cu bile în zona picioarelor. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, bărbatul a fost dus la un spital pentru investigații suplimentare.

„Victima este conștientă și starea ei este stabilă, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiștii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment”, au transmis autoritățile, potrivit Digi24.

Polițiștii, pe urmele atacatorului

Incidentul s-a produs pe strada Străbună, în zona Bucureștii Noi, și a fost anunțat la poliție printr-un apel la 112, la ora 15.40. La faţa locului se află atât poliţişti cât şi criminalişti care fac cercetări. Atacatorul este căutat de poliţie.

„La față locului au sosit polițiștii Secție 5, iar din primele date a reieșit faptul că un bărbat, a fost agresat și împuscat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la față locului”,potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Se pare că persoanele implicate se cunoşteau de mai multă vreme şi s-au întâlnit pentru o reglare de conturi, însă a ieşit cu scandal şi focuri de armă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: