Redactia.ro
Home » Știri » Răzbunare sângeroasă la Iaşi. Bărbat împuşcat în spate, dintr-o maşină aflată în mers

Răzbunare sângeroasă la Iaşi. Bărbat împuşcat în spate, dintr-o maşină aflată în mers

împușcat

Incident grav la Iași. Un bărbat de 40 de ani a fost împușcat vineri dimineaţă dintr-o mașină de un rival, membru al unui clan de romi.

Bărbatul rănit a ajuns în stare gravă la spital.

Conflictul a avut loc în cartierul ieşean Păcureţi, iar bărbatul a fost împuşcat în spate. În jurul orei 5 dimineaţa, printr-un apel la 112 s-a anunţat că în urma unei altercaţii un individ cu un Mercedes negru a tras cu pistolul într-o altă persoană, rănind-o.

După cum anunţă presa ieşeană, la ora 5.20 poliţia a demarat operaţiunea Năvodul pentru prinderea „pistolarului”, cu mascaţii de la SAS pregătiţi să intervină.

Președintele României, vești privind dublarea alocațiilor! Ce se va întâmpla pe 18 ianuarie

Potrivit bzi.ro, din punct de vedere clinic victima prezenta o plagă hemitorace stâng posterior de aproximativ 8mm diametru. În urma examinării printr-o tomografie computerizată s-a constatat că acesta are un corp străin metali în mediastin şi are o fractură la coasta nouă. În speţă, pacientul a fost dirijat la secţie de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi.

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 40 de ani, de etnie romă, victimă a unei agresiuni prin împușcare la nivelul hemitoracelui stâng posterior, în cartierul Păcureț. Clinic prezintă o plagă de aproximativ 8 mm diametru, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic, proiectil, în mediastin, retroaortic cu o fractură de coastă”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Agresorul a fot identificat, dar nu a fost încă prins. Politistiii îl suspectează pe un anume D. Leonard ca fiind agresorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: