Redactia.ro
Home » Știri » Explozie puternică la o stație de tratare a apei din Anglia. Mai mulți oameni au fost răniți

Explozie puternică la o stație de tratare a apei din Anglia. Mai mulți oameni au fost răniți

O explozie puternică de proporții a avut loc în apropiere de orașul englez Bristol, la o stație de tratare a apei. Mai multe persoane au fost rănite.

 

Explozie puternică în Anglia

UPDATE: Patru persoane au fost ucise și o alta a fost rănită în urma exploziei survenite joi la o uzină de tratare a apei de lângă Bristol.

„Patru morţi şi un rănit în explozia de la Avonmouth”, a transmis pe Twitter un reporter al cotidianului Times preluat de Reuters.

Potrivit jurnalistului, un container cu substanțe chimice de la stație de reciclare a apei reziduale a companiei Wessex Water a sărit în aer. În acel moment pe acoperiș se aflau muncitori.

Poliția a confirmat că sunt mai multe victime în urma exploziei de la stația de tratare a apei, scrie BBC.

Putem confirma că sunt numeroase victime la faţa locului„, a spus o purtătoare de cuvânt a Serviciilor de pompieri și salvare din zona industrială de lângă Bristol, Avonmouth, acolo unde a avut loc explozia.

Unul dintre martori a spus că a avut loc o „explozie foarte puternică” care ar fi zguduit clădirile din apropiere. Un alt martor a spus că a văzut 10 ambulanțe care se deplasau la fața locului. Un altul a spus că a vzăut chiar și un elicopter care survola zona.

Potrivit companiei care operează stația de epurare a apelor reziduale, aceasta ar fi fost închisă temporar. Poliția a luat măsuri în acest caz. Astfel, circulația în zonă a fost restricționată, pentru a permite echipelor de salvare să ajungă în timp util la locul exploziei, scrie Digi24.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: