Redactia.ro
Home » Știri » BREAKING NEWS! Incendiu de proporții în Capitală! Patru case ard din temelii, iar două persoane au ajuns deja pe mâna medicilor

BREAKING NEWS! Incendiu de proporții în Capitală! Patru case ard din temelii, iar două persoane au ajuns deja pe mâna medicilor

Incidentul de vineri seară, 1 decembrie, a adus pompierii la intervenție pentru a stinge un incendiu devastator care a cuprins patru case situate pe intrarea Herești, în sectorul 5 al Capitalei. Evenimentul a necesitat o mobilizare masivă, cu un număr impresionant de autospeciale și echipaje specializate pentru a face față situației de urgență.

Suprafața afectată a crescut la 400 de metri pătrați, conform informațiilor furnizate de ISU București-Ilfov. Este remarcabil faptul că intervenția promptă a echipei de pompieri a limitat extinderea daunelor și a evitat un dezastru mai mare. Cu toate acestea, impactul asupra locatarilor din cele patru case a fost semnificativ, iar autoritățile vor trebui să acorde sprijin pentru gestionarea consecințelor.

Incendiu puternic în București

La locul intervenției au sosit nu mai puțin de 11 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, precum și o ambulanță SMURD. Inițial, flăcările au cuprins acoperișurile locuințelor, extinzându-se pe o suprafață totală de aproximativ 300 de metri pătrați. Pentru că în podurile acestor locuințe erau depozitate materiale combustibile, incendiul a găsit resurse pentru a se menține și a se intensifica.

Pompierii au reacționat rapid și, după aproximativ 30 de minute de eforturi susținute, au reușit să controleze flăcările. În continuare, se desfășoară operațiuni pentru stingerea totală a incendiului, iar specialiștii monitorizează zona pentru a evita reluarea focarului.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pe lângă aspectele materiale, doi oameni au suferit un atac de panică în timpul evenimentului. Fericit, aceștia au primit asistență medicală imediată și au fost tratați la fața locului, fără a necesita transportul la spital. Acest aspect reprezintă un rezultat pozitiv în contextul tragic al incendiului, indicând eficiența intervenției echipajelor de urgență și capacitatea acestora de a gestiona situații delicate.

„Nu au fost victime, dar o femeie a suferit un atac de panică”, au precizat reprezentanții ISU pentru Libertatea.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: