Redactia.ro
Home » Știri » BREAKING NEWS. O nouă explozie a avut loc în Sri Lanka în această dimineață

BREAKING NEWS. O nouă explozie a avut loc în Sri Lanka în această dimineață

BREAKING NEWS. O nouă explozie a avut loc în Sri Lanka în această dimineață

O nouă explozie a fost auzită într-un oraş din apropierea capitalei din Sri Lanka. O explozie a fost auzită joi dimineață în localitatea Pugoda, aflată la 40 de kilometri de Colombo, capitala statului Sri Lanka, au informat autorităţile şi rezidenţii oraşului.

Poliţia a informat că investighează explozia, declanşată într-un moment deja tensionat în Sri Lanka, pe fondul atacurilor teroriste de duminică.

Explozie în Sri Lanka. Cel puţin 359 persoane au murit în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa.

Reţeaua extremistă Stat Islamic a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka, ce au vizat mai multe biserici şi hoteluri. Atentatul a fost revendicat printr-un anunţ postat pe site-ul agenţiei AMAQ, afiliată reţelei Stat Islamic, fără a prezenta însă dovezi.

Citește și: Atac armat Olanda – 18 martie 2019

Explozie în Sri Lanka. Noi detalii ies la iveală: Doi dintre autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri

Doi dintre autorii atacurilor sinucigaşe de duminică din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri din Colombo. Acesta din urmă a fost reţinut de către autorităţi.

Cei doi fraţi, Imsath Ahmed Ibrahim şi Ilham Ahmed Ibrahim, erau fiii lui Mohamed Ibrahim, un om de afaceri cunoscut pentru activitatea sa din domeniul exportului de condimente. Ibrahim este fondatorul companiei Ishana Exports. Potrivit informaţiilor de pe site-ul Ishana Exports, compania este „cel mai mare exportator de condimente din Sri Lanka”.

Mohamed Ibrahim face parte din zecile de persoane arestate în urma atacurilor de duminică. Autorităţile nu au anunţat momentan care sunt acuzaţiile care i se aduc acestuia.

Citește și: Conflict major între India şi Pakistan! Un nou război în Asia?

Ministrul Apărării din Sri Lanka, Ruwan Wijewardene, a declarat miercuri că cei responsabili de atacuri erau persoane educate şi proveneau din familii cu o situaţie economică foarte bună.

Cel puţin 359 persoane au murit în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, au informat miercuri autorităţile.

Reţeaua extremistă Stat Islamic (ISIS) a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka. Atentatul a fost revendicat printr-un anunţ postat pe site-ul agenţiei AMAQ, afiliată reţelei Stat Islamic.

60 de suspecţi au fost reţinuţi. Autorităţile anunţă că urmează alte zeci de arestări

Autorităţile din Sri Lanka au arestat cel puţin 60 de persoane suspectate că ar fi implicate în atacurile teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, a informat preşedintele Parlamentului, Lakshman Kiriella.

Atentatele ce au vizat biserici şi hoteluri din Sri Lanka, în urma cărora cel puţin 359 de persoane au murit, au fost comise ca reacţie la atacurile teroriste de la două moschei din Noua Zeelandă, a declarat Ruwan Wijewarden, ministru de stat pentru Apărare, potrivit cotidianului The Guardian.

Citește și: Atac terorist în Sri Lanka. Bilanțul victimelor este îngrijorător

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: