Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă. Vedeta a răbufnit: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă. Vedeta a răbufnit: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă. După trei ani de căsnicie, Brigitte Pastramă și Florin Pastramă divorțează. Vedeta a anunțat că a decis să se separe de soțul ei. Care este, de fapt, motivul?

Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă. Vedeta a răbufnit: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Brigitte și Florin Pastramă divorțează, după trei ani de căsnicie. Vedeta a decis să pună capăt relației cu soțul ei. Bruneta ar fi anunțat în seara aceasta, în cadrul unui eveniment monden din București, potrivit click.ro. Brigitte a mers la eveniment fără soțul ei, motiv pentru care a declarat că nu vrea să mai trăiască în scandal și că ea și Florin vor divorța la notar. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt pentru Click!.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că divorțul va avea loc la notar, pentru că nu are ce să împartă cu Florin. Mai mult, vedeta a dezvăluit că s-a săturat să trăiască într-un mediu scandalos. Deși lucrurile păreau calme între cei doi, se pare că relația lor nu mai funcționează, motiv pentru care Brigitte Sfăt a decis să divorțeze. Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au făcut nunta la patru luni de când au intrat într-o relație. Povestea lor de iubire a început în cadrul filmărilor pentru emisiunea Ferma, de la Pro tv. Între cei doi au existat numeroase neînțelegeri de-a lungul timpului. Unul dintre ele a fost in luna septembrie a anului 2020, când afaceristul ar fi împins-o în public pe soția sa. La acea vreme, Brigitte a vrut să divorțeze, dar s-a răzgândit.

Anul trecut, în luna mai, Florin Pastramă a plecat de acasă pentru a doua oară într-o lună de zile Brigitte declara la acea vreme că mama lui Florin a fost vinovată pentru certurile din căsnicia lor.
A plecat Florin de acasă acum o săptămână. E a doua plecare din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată. Eu nu am fost lângă el pentru că el a plecat și nu mi-a dat nici un mesaj, nu am vorbit cu el. Eu i-am dat două-trei mesaje, dar el nu mi-a dat nici un mesaj, nu mi-a scris nimic în perioada asta.”, declara la acea vreme Brigitte Sfat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: