Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți. Vedeta exclude fertilizarea în vitro

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți. Vedeta exclude fertilizarea în vitro

GALERIE FOTO (2) Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a căsătorit cu Florin Pastramă după ce s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni. Cei doi își doresc să devină părinți, dar bruneta nu s-a gândit la fertilizarea în vitro.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți. Vedeta exclude fertilizarea în vitro

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți. Formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar de câțiva ani încearcă să devină părinți. Briggite și Florin Pastramă nu se gândesc la fertilizare în vitro, ci încearcă și speră că vor face un bebeluș. Recent, afacerista a vorbit despre faptul că își dorește foarte mult un al treilea copil. Brigitte Sfăt a încercat fertilizarea în vitro în urmă cu câțiva ani, dar a pierdut sarcina.

Vedeta a suferit foarte mult după acel incident și a avut probleme care i-au afectat sănătatea. ” Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău.După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelașii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni TV.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama

Brigitte, devastată după pierderea sarcinii

În urmă cu doi ani, Brigitte și Florin Pastramă au ales să folosească inseminarea artificială, dar după trei săptămâni de când au aflat vestea, visul lor s-a năruit. Brigitte a pierdut copilul și a trecut printr-o perioadă grea, mai ales că și-a dorit foarte mult să devină mamă.„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat.”, a declarat Brigitte Pastramă.

De-a lungul anilor, Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, dar au reușit să-și rezolve problemele conjugale. Într-un interviu, vedeta a declarat că se află la cuțite cu familia soțului lui, mărturisind că aceștia nu îi aduc tot felul de acuzații. „Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează puțin, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim.Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine. Toată familia lui mă discreditează. Îți dai seama în ce situație mă aflu eu acum, nici nu pot să fiu lângă el, orice fac e interpretabil. Eu sunt urâtă de această familie, ei consideră că eu l-am umilit prea mult pe Florin în emisiune.”, a declarat Brigitte Sfăt la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: