Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă și-a schimbat religia. Ce greutăți au determinat-o să se convertească

Brigitte Pastramă și-a schimbat religia. Ce greutăți au determinat-o să se convertească

Brigitte Pastramă s-a deschis în fața publicului legat de momentele dificile din viața sa. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit într-un interviu acordat unica.ro de ce a ales să își schimbe religia. Aceasta spune că a făcut acest pas pentru a-și găsi liniștea și puterea de a merge mai departe în momentele cele mai grele din viață. Înainte era catolică, iar acum a trecut la religia penticostală și spune că s-a schimbat în bine.

„Eu am fost catolică, așa am fost botezată de părinții mei. Înainte ca să găsesc călăuzirea în credința pe care acuma o îmbrățișez, am început să vreau să mă schimb, să vreau să știu că cineva știe pas cu pas ceea ce fac. Am început să mă rușinez de lucrurile care nu erau bune din viața mea și eu am vrut să fac curățenie. Încet, încet a început schimbarea din interior înspre exterior și am devenit un om puțin mai responsabil decât am fost, pentru că am vrut ca să fiu ajutată de aceea entitate. Atunci când conștientizezi faptul că ai multe defecte pe care trebuie să le repari începe schimbarea ta. Eu atunci când l-am cunoscut pe domnul Iisus în viața mea nu aveam nimic, absolut nimic, nu aveam copiii lângă mine, pentru că nu-mi permiteam ca să îi am lângă mine”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Florin Pastramă: „Nu mai vreau golăneală, m-am botezat penticostal”

Și partenerul său, Florin Pastramă, și-a schimbat religia. A renunțat la ortodoxism pentru a se putea căsători cu Brigitte și în biserică. Bărbatul a declarat că a vrut să renunțe la viața de „golan” și își dorește liniște.

„Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă „, declara Florin Pastramă în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: