Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Ce condiție i-a impus Brigitte soțului ei

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Ce condiție i-a impus Brigitte soțului ei

Florin Pastramă si Brigitte

Brigitte și Florin Pastramă au o căsnicie presărată cu mult scântei, din cauză că între ei sunt multe certuri, dar și împăcări. După ultima altercație, în care Florin a lăsat-o pe Brigitte cu muncitorii pe cap și a plecat la mama lui, iată că au ajuns, din nou, în punctul în care se înțeleg și sunt împreună. 

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Ce condiție i-a impus Brigitte soțului ei

Mama lui Florin Pastramă, internată în spital în stare gravă, a fost cea care a pus mâna pe telefon, și-a sunat nora pe care nu prea o agreează și a convins-o să-i mai acorde o șansă fiului ei. Brigitte a acceptat, dar i-a impus o condiție partenerului de viață, care a venit să o împace la biserica unde ea se ruga. Totul s-a întâmplat în contextul în care, luni, cei doi împlinesc doi ani de mariaj, potrivit Spynews.

”Era chiar înainte cu o seară de rugăciune. Mândria stă în fața decăderii. Am zis să fiu cea care lasă de la ea. Și așa mi-a zis și ea. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. M-am gândit că poate o să aibă și el o maturitate și nu va mai pleca de fiecare dată când sunt probleme”, a povestit Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte, despre soțul ei: ”Să nu mai fie atât de orgolios și să gândim cu sufletul”

Renunțarea la orgoliu și gândirea cu sufletul sunt două dintre ”pretențiile” pe care le are de acum încolo Brigitte de la Florin Pastramă. Totodată, își dorește ca acesta să nu mai aplece urechile la răutățilr din jur.

”Toată lumea știe că dacă te-ai certat. Împăcarea e mai dulce. Am avut o împăcare frumoasă și sper să ne țină. Eu îmi doresc ca el să nu mai fie atât de orgolios și să gândim cu sufletul. Și să nu ascultăm de răutățile pe care le spun cei care ne dau sfaturi de pe margini”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Brigitte, cu ochii în lacrimi TV

Ultima ceartă cu Florin Pastramă a adus-o pe Brigitte în pragul disperării. Povestind episodul în care s-au certat, vedeta a început să plângă cu lacrimi amare. Concret, în timp ce aveau muncitori la casa lor, Florin a început să-i vorbească urât soției sale. Ea s-a enervat și l-am trimis acasă, la mama lui. Nervos, acesta nu a stat mult pe gânduri și i-a ascultat ”sfatul” soției.

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înșeles că a fost operată. Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de cânt sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mne, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a mai adăugat Brigitte, vădit afectată de tot ceea ce i se întâmplă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: