Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt, în lacrimi după ultima ceartă cu Florin Pastramă. A ajuns la capătul răbdării

Brigitte Sfăt, în lacrimi după ultima ceartă cu Florin Pastramă. A ajuns la capătul răbdării

Ultima ceartă cu soțul ei, Florin Pastramă, a doborât-o psihic pe Brigitte Sfăt. Bruneta a început să plângă în cadrul unei emisiuni TV. Sătulă de tensiunile din căsnicie, Brigitte și-a spus oful printre lacrimi.

Brigitte Sfăt, în lacrimi după ultima ceartă cu Florin Pastramă. A ajuns la capătul răbdării

Brigitte Sfăt este disperată în ultima vreme! Bruneta este certată, din nou, cu soțul ei Florin Pastramă, care a și părăsit-o de câteva zile. Situația dintre ei este și mai tensionată, din cauză că mama acestuia are probleme grave de sănătate. Cuprinsă de durere, Brigitte a început să plângă în cadrul unei emisiuni TV.

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi. Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat, printre lacrimi, Brigitte Sfăt, la Antena Stars, scrie Spynews.

Brigitte Sfăt, arătată cu degetul de familia lui Florin Pastramă

Brigitte este cu atât mai tristă, cu cât familia lui Florin Pastramă o blamează că-l face de râs pe acesta, în timpul show-ului pe care-l au împreună la Antena Stars.

„Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează umpic, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim. Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine. Toată familia lui mă discreditează. Îți dai seama în ce situație mă aflu eu acum, nici nu pot să fiu lângă el, orice fac e interpretabil. Eu sunt urâtă de această familie, ei consideră că eu l-am umilit prea mult pe Florin în emisiune. Este normal, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a pățit ce pățește mama lui Florin acum. Mama mea nici măcar nu mai are pe televizor Antena Stars, i s-a făcut rău cu inima, a leșinat, a suferit foarte mult”, a explicat Brigitte Sfăt la Xtra Night Show.

Cum s-au certat ultima oară Brigitte și Florin Pastramă

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când Florin a început să-i vorbească urât, iar Brigitte l-a trimis la mama lui. Ceea ce Florin a și făcut.

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înșeles că a fost operată. Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de cânt sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mne, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a mai adăugat Brigitte, vădit afectată de tot ceea ce i se întâmplă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: