Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Brigitte Sfăt pe vremea când nu avea operații estetice. FOTO

Cum arăta Brigitte Sfăt pe vremea când nu avea operații estetice. FOTO

GALERIE FOTO (6)

Brigitte Sfăt are o mulțime de operații estetice, acesta fiind trucul ei pentru a arăta mereu tânără, indiferent ce arată cifra vârstei sale. iată cum arăta aceasta pe vremea când avea doar 19 ani și nu apelase la medicii esteticieni.

Cum arăta Brigitte Sfăt când nu avea nicio operație estetică

Brigitte Sfăt a cochetat cu modellingul, ea fiind în 1995 Miss Personalitate în cadrul concursului Miss România. Pe vremea aceea, toți erau uimiți de frumusețea naturală a vedetei. Multe lucru s-au schimbat de atunci, pentru că între timp, Brigitte Sfăt a decis că vrea să își facă niște retușuri. Ea a ajuns să aibă nu mai puțin de 20 de intervenții estetice.

Are intervenții la nivelul feței, la nas, la buze, dar și la sâni și fund.

”Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€), l-am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de un renumit doctor, deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania. Operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

Brigitte Sfăt e mulțumită cum arată, după 20 de operații estetice

20 de operații estetice mai târziu, Brigitte Sfăt se declară mulțumită de aspectul său fizic. Nu vrea să mai aibă nicio operație estetică.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții. Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule”, a declarat Brigitte Sfăt în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: