Redactia.ro
Home » Monden » De ce a făcut Brigitte Sfăt pușcărie? Soția lui Florin Pastramă a trecut printr-o dramă în tinerețe

De ce a făcut Brigitte Sfăt pușcărie? Soția lui Florin Pastramă a trecut printr-o dramă în tinerețe

GALERIE FOTO (2)

Brigitte Pastramă nu a avut perioade ușoare nici în tinerețe. Soția lui Florin Pastramă a avut o perioadă plină de drame care a marcat-o, dar pe care puțină lume o cunoaște. 

 

De ce a făcut Brigitte Sfăt pușcărie? Soția lui Florin Pastramă a trecut printr-o dramă în tinerețe

Brigitte este una dintre persoanele publice care și-au păstrat notorietatea de-a lungul timpului. Însă, soția lui Florin Pastramă nu a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Diva a trecut printr-o adevărată dramă în tinerețe.

În anul 2000, pe vremea când avea doar 23 de ani, Brigitte s-a îndrăgostit de omul de afaceri Octavian Sfăt. Povestea lor de iubire s-a încheiat, însă, brusc. Soțul vedetei a făcut un atac de cord și a murit, lăsând-o pe brunetă singură, cu un copil de crescut și cu toate afacerile pe care le avea de gestionat. Însă, vedeta s-a ales și cu datorii. Brigitte se ocupa de nu mai puțin de două cluburi, un hotel, un restaurant, dar și două case care i-au rămas moștenire, fiind nevoită să le întrețină și să le administreze așa cum și-a dorit răposatul soț. Însă, actuala soție a lui Florin Pastramă a trecut poeste greutăți și a reușit să devină o prosperă femeie de afaceri. La un an de la moartea soțului, Brigitte a primit cea mai mare lovitură din partea vieții. Vedeta a fost închisă timp de trei ani, fiind acuzată de complicitate într-un dosar penal de tâlhărie a unui manager de club. Vedeta a rezistat în pușcărie și a devenit profesoară de aerobic pentru colegele ei din penitenciar.

,,Mai ales în ultima parte a vieții mele, am fost asociată cu luxul. Aș fi fățarnică să spun că nu am dus o viață în lux, îmi place confortul. De fapt, toată goana mea pe Pământ a fost să-mi ofer plăcere sufletească. Dar am trecut prin foarte multe momente în care viața mi-a fost departe de lux.

Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro. M-am trezit în ghearele hienelor și consider că am fost o victimă a justiției.” , a declarat Brigitte Sfăt.

În acea perioadă, Brigitte era una dintre ccele mai cunoscute manechine din lumea modei, fiind desemnată de două ori cu titlurile „Top Model România” și „Top Model of the World”.

,,Am trecut de la agonie la extaz și nu numai că nu mă sperie cu lucru ăsta, sunt familiarizată cu lipsa de confort, cu condițiile drastice. Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă” , a mai sus Brigitte Pastramă.

Brigitte a reușit să iasă din spatele gratiilor după doi ani și chiar a crezut că viața i se va schimba în bine. A început o relație de dragoste cu Ovidiu Torj, alături de care are și o fiică, Sara, în vârstă de 13 ani. Lucrurile între cei doi au degenerat, iar vedeta a mărturisit că partenerul ei devenea chiar violent. Acest lucru a dus la divorțul lor în 2010.

După alți teria ni de singurătate, Brigitte a devenit soția celebrului tenismen Ilie Năstase. Mariajul lor s-a încheiat la fel de rapid și cu mare scandal, mai ales după ce  au ieșit la iveală infidelități ale fostului tenismen.

În vara aceluiași an, Brigitte a fost diagnosticată cu două tumori la plămâni, pe care, însă, le-a extirpat cu ajutorul unei intervenții chirurgicale complexe efectuate la Viena.

În anul 2018, Brigitte și Ilie Năstase au pus punct definitiv căsniciei lor, iar, în urma participării la un show  de televiziune, vedeta l-a cunoscut pe actualul soț, Florin Pastramă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: