Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere a moștenit Brigitte Sfat în urma răposatului ei soț

Ce avere a moștenit Brigitte Sfat în urma răposatului ei soț

Brigitte Sfat

Brigitte Sfăt a avut mai multe relații nefericite, a divorțat și chiar a fost și văduvă. Iată ce avere a primit aceasta după ce fostul ei soț a murit.

Brigitte Sfăt a primit o avere după ce a rămas văduvă

Brigitte Sfăt a primit o avere considerabilă după moartea fostului său soț. Aceasta nu și-a găsit până acum fericirea în dragoste, înainte de a-l cunoaște pe Florin Pastramă, actualul său partener de viață.

În urmă cu 20 de ani, Brigitte Sfăt trecea prin clipe teribile. Aceasta a rămas văduvă la vârsta de doar 26 de ani, ea l-a găsit pe soțul ei, Octavian Sfăt, mort în propria casă.

Soțul acesteia a făcut infarct la doar 38 de ani, iar ea a rămas singură cu un copil de doar doi ani. Ea a reușit să moștenească o avere impresionantă după moartea soțului ei, acesta fiind un om înstărit și cu multe afaceri.

Ce avere a primit Brigitte Sfăt după ce a rămas văduvă

După moartea soțului ei, Brigitte Sfăt a primit o avere impresionantă, după cum o numește chiar ea. Brigitte Sfăt a moștenit un club de lux, un restaurant, dar și o serie de afaceri cu multe lichidități.

 „Am moștenit o avere impresionantă după moartea soțului meu și am folosit acei bani că să fac și mai mulți. Acum, banii aceea, care de drept aparțin fiului meu, se vor întoarce la el pentru că este moștenirea lui primită după tată.

Am o casă în Timișoara, respectiv casă cu piscină moștenită de la primul meu soț, alt imobil în Timișoara, un apartament în București, o casă la mare, un apartament la mare contractat pe firma mea în urmă unei tranzacții imobiliare”, a declarat Brigite Năstase pentru WOWbiz.ro.

Brigitte Sfăt: „Am mulți bani de la 19 ani”

De altfel, bruneta spune că este obișnuită cu un stil de viață luxos încă de la 19 ani, pentru că de atunci are mulți bani.

„Am bani, mulți bani, de la 19 ani. Am avut două discoteci în Timișoara, două restaurante, afaceri, un salon de înfrumusețare, case și mașini și tot timpul am rulat bani și i-am înmulțit. În acest moment am 4 firme, 5 case și 4 mașini. Da, 4 mașini, două dintre ele sunt Porsche”, povestea Brigitte Sfăt.

Chiar și acum, ea produce circa 15.000 de euro pe lună și averea ei este estimată la un milion de euro.

„Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de ani”, a spus Brigitte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: