Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru! Brunetei i-a fost blocat contul din cauza datoriilor soțului

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru! Brunetei i-a fost blocat contul din cauza datoriilor soțului

GALERIE FOTO (2) Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru! Răbdarea nu mai este un lucru care face parte din familia Pastramă. Brigitte Sfăt și soțul său și-au pierdut calmul și au început un scandal de zile mari chiar în fața tuturor telespectatorilor.  Bruneta a rămas fără 72.000 de euro din cauza datoriilor lui Florin Pastramă. Nervoasă, Brigitte a declarat că banca i-a blocat contul comun pe care îl avea cu soțul ei, iar acum cere separarea bunurilor.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru! Brunetei i-a fost blocat contul din cauza datoriilor soțului

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru! Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a găsit fericirea alături de Florin Pastramă, cel care a reușit să o îmblânzească pe afaceristă. Ei bine, zilele celor doi nu sunt întotdeauna unse cu miere, fapt pentru care Brigitte a răbufnit la adresa soțului său. În urma unor datorii neachitate de Florin, bruneta a rămas fără suma de 72.000 de euro, după ce i-a fost blocat contul comun pe care îl avea cu afaceristul. Furioasă, Brigitte i-a cerut partenerului ei să se ocupe de separarea bunurilor.

Această situație a determinat-o pe afaceristă să îi arunce în față soțului său toate nemulțumirile pe care le are. Brigitte regretă că a deschis un cont comun, fiind de părere că Florin nu își împarte la fel banii. „Astăzi am fost anunțată că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai? Proastă am fost că am pus pe cont comun! Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, i-a spus Brigitte soțului său.

Brigitte Sfăt, in lacrimi dupa ce a ramas fara bani in cont

Ce părere are Florin Pastramă

În timp ce soția îi reproșa toate supărările, Florin a explicat calm cum stă situația. Potrivit lui, această problemă este una minoră pentru că nu ar fi o blocare iremediabilă a contului. „Noi avem un cont comun cu banii lui Brigitte. Cei de la bancă atunci când au văzut și numele meu, l-au blocat. Dar nu i-au luat banii. Ea va putea dovedi că este contul nostru, dar banii ei, iar atunci contul se deblochează”, a spus relaxat Pastramă.

Nervoasă și greu de înduplecat, Brigitte și-a continuat reproșurile la adresa partenerului său. Bruneta i-a cerut lui Pastramă să se ocupe de actele necesare pentru convenția materială de separare a bunurilor. „De doi ani de zile spun că vreau să facem o convenție matrimonială. Aia am avut și eu cu Ilie. Tu nu ai adus niciodată actele pentru că nu ai timp. De aia toată ziua fac totul numai eu. (…) Până în momentul în care nu strângi actele ca să facem convenția materială de separare a bunurilor, pentru că nu mi se pare normal ca eu să suport problemele tale și munca mea de o viața să se ducă pe apa sâmbetei pentru proasta gestionare a treburilor altora. De astăzi ești liber să te ocupi”, a încheiat Brigitte. În iulie 2019, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit religios, la scurt timp după ce s-au cunoscut în emisiunea Ferma Vedetelor, difuzată pe PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: