Redactia.ro
Home » Monden » Florin Pastramă, interesat de noua menajeră? Brigitte a reacționat imediat: „Dacă am văzut bine”

Florin Pastramă, interesat de noua menajeră? Brigitte a reacționat imediat: „Dacă am văzut bine”

GALERIE FOTO (3)

Florin Pastramă  a rămas mască când a dat cu ochii de noua menajeră a casei pe care o are cu Brigitte. Amândoi au întâmpinat-o cu entuziasm pe tânăra venită să îi scape de treburile casnice. Este vorba de o domnișoară de doar 29 de ani, de care Florin s-a arătat destul de interesat. Brigitte a observat și a reacționa imediat.

Au renunțat la femeia care le ținea casa îngrijită, din cauza vârstei. Așa se face că Florin și Brigitte și-au căutat menajeră mai tânără. Și a fost chiar ideea soțului.

Florin Pastramă chiar a rămas mască atunci când a văzut-o pe noua menajeră, o tânără pe nume Alina, de 29 de ani, însă care nu își arată deloc vârsta.

Noua menajeră ar fi lucrat timp de șapte ani în casa unui deputat, dar care, între timp și din nefericire, a decedat.

Imediat ce a trecut de pragul casei lor, Brigitte a “scandat-o” pe noua menajeră și a invitat-o să îi arate „terenul de luptă”.

Chiar de la început, atât pentru Brigitte, cât și pentru Florin Pastramă, tânăra a trecut testul. Alina le-a lăsat o impresie bună celor doi soți.

„Prima mea impresie nu a fost una rea. Mi s-a părut cu bun simț. Mă așteptam la mai rău și la mai puțin. Nu a făcut ca Mariana să facă figuri”, a declarat Brigitte Pastramă, în emisiunea ei de la Antena Stars.

Florin Pastramă, interesat de noua menajeră

Și Florin Pastramă s-a arătat impresionat de noua menajeră. S-a arătat foarte implicată în treburile casnice încă dinainte ca angajarea să se concretizeze și să fie discutate detaliile legate de program și plată, așa că i-a părut demnă de încredere.

Cât despre treburile pe care Alina trebuie să le facă în casa lor de lux, Florin Pastramă a ținut neapărat să îi explice noii menajere cum își dorește să îi așeze lenjeria intimă, dar și șosetele.

I-a spus și de încălțăminte, pe care și-o dorește ștearsă în fiecare zi, chiar dacă nu e purtată.

„Mi se pare o fată muncitoare, nu e doar gura de ea. Mi-a plăcut foarte tare că s-a implicat foarte mult în timp ce îi explicam. Eu sunt pretențios, vreau chiloții albi la cei albi, și cei negri la negri. Și adidașii, vedeți cum sunt. Eu când ies din casă vreau să fiu impecabil”, a explicat Florin Pastramă.

Dar în timp ce Brigitte se ocupa de un client, Florin Pastramă și Alina inspectau cu mare rigurozitate sertarul cu chiloți și ciorapi, lucru ce i-a atras un pic mai mult atenția lui Brigitte.

„Când m-am întors, nu știu dacă am văzut bine sau mi s-a părut, dar Florin îi arăta chiloții. Am văzut că i-a arătat și ciorapii, ceea ce m-a mulțumit, pentru că din ultima experiență, cine ne spăla rufele punea ciorapii desperecheați, lucrurile nu erau la locul lor, ale mele la Florin și ale lui Florin la mine”, a povestit Brigitte.

Am putea spune că faza a lăsat ceva dubii în sufletul lui Brigitte cu privire la noua menajeră, care cel mai probabil va fi atent supravegheată, cel puțin o perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: