Redactia.ro
Home » Știri » Bruce Willis renunță la actorie! A fost diagnosticat cu o afecțiune a vorbirii

Bruce Willis renunță la actorie! A fost diagnosticat cu o afecțiune a vorbirii

Veste șocantă pentru fanii lui Bruce Willis. Starul, cunoscut în toată lumea, renunță la actorie. Familia sa a anunţat că actorul în vârstă de 67 de ani a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune a vorbirii, scrie revista Variety.

Bruce Willis renunță definitv la actorie

Printr-un comunicat, familia celebrului actor Bruce Willis a făcut un anunț care a întristat lumea cinematografică. Starul de la Hollywood, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica, informează revista Variety.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, a anunţat familia actorului într-un comunicat.

Starul american nu a făcut niciun anunț public

Bruce Willis nu a făcut până acum niciun anunț public despre decizia luată. Contactat de jurnaliştii de la Variety, agentul de presă al starului american nu a făcut declaraţii suplimentare pe această temă.

Bruce Willis, celebru pentru o carieră „ca-n filme”

Cariera sa a început în anii ‘80, însă a explodat mai târziu în acel deceniu, datorită rolului său principal, alături de Cybill Shepherd, în serialul ABC „Moonlighting” şi a interpretării lui John McClane în filmul de acţiune din 1988 „Die Hard”.

De-a lungul carierei sale de patru decenii, filmele lui Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume.

Bruce Willis a fost nominalizat de cinci ori la Globul de Aur, câştigând un premiu pentru rolul din serialul „Moonlighting”, şi de trei ori la premiile Primetime Emmy, obţinând două trofee pentru rolurile din „Moonlighting” şi „Friends”, mai notează sursa citată de Agerpres.

Starul a fost recompensat şi cu o stea pe Hollywood Walk of Fame în anul 2006.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: