Redactia.ro
Home » Monden » Bruce Willis și-a revizuit testamentul! Fetele din căsnicia cu Demi Moore primesc mărunțiș din averea de 250 de milioane de dolari

Bruce Willis și-a revizuit testamentul! Fetele din căsnicia cu Demi Moore primesc mărunțiș din averea de 250 de milioane de dolari

Bruce Willis și-a revizuit testamentul! Fetele din căsnicia cu Demi Moore primesc mărunțiș din averea de 250 de milioane de dolari

Bruce Willis și-a revizuit testamentul! Fetele din căsnicia cu Demi Moore primesc mărunțiș, un procent extrem de mic din averea sa, iar sursele susțin că restul averii nete de 250 de milioane de dolari merge către cei doi copii mai mici, în vârstă de 10 și 8 ani pe care îi are alături de Emma Willis. Iată toate detaliile!

Bruce Willis și-a revizuit testamentul

Bruce Willis face favoritisme? Actorul și-a revizuit testamentul pentru a lăsa doar 3 milioane de dolari pentru primele trei fiice cu Demi Moore.

De la diagnosticarea afecțiunii sale cerebrale, discuțiile despre testamentul lui Bruce Willis au fost, de asemenea, ascune de presă.

Potrivit unor persoane din interior, testamentul său a fost refăcut o dată în 2009 și revizuit de încă 2 ori de atunci. O persoană din interior a confirmat că testamentul „a fost modificat după ce s-au născut copiii și apoi din nou când a fost clar că sănătatea lui Bruce era șubredă”.

Actorul împarte trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah cu fosta soție Demi Moore. Și mai are doi copii mici, Mabel și Evelyn cu actuala soție a sa, Emma Heming Willis. Recent s-a aflat că actorul a lăsat o sumă foarte mică (1 milion de euro pentru fiecare) celor trei fiice ale sale. Surse din interior au declarat pentru Radar Online că, în afară de asta, restul averii nete de 250 de milioane de dolari a actorului a ajuns la cei doi copii mai mici ai săi.

Cu toate acestea, nu are nimic de-a face cu resentimente sau favoritisme, așa cum a împărtășit o sursă din interior,

„El crede că Rumer, Scout și Tallulah au primit tot ce avea mai bun de oferit din punct de vedere financiar de-a lungul vieții lor.”

Și, în plus, o au și pe mama lor, Demi Moore. Ea are o avere netă estimată la aproximativ 200 de milioane de dolari. Se spune că actorul din „Pulp Fiction”are încredere deplină în cele trei fiice mai mari ale sale și, prin urmare, el crede că acestea se vor descurca bine cu orice sumă pe care o vor primi de la el.

Starea creierului lui Bruce Willis

În urma diagnosticării afecțiunii sale fiziologice Afazie, Bruce Willis a fost de atunci departe de lumina reflectoarelor. Conform familiei sale, boala cerebrală îi „afecta abilitățile cognitive”, iar Willis a fost nevoit să se îndepărteze de marele ecran cu care ne-a obișnuit, datorită talentului său. Cu toate acestea, chiar înainte de a fi diagnosticat, deteriorarea stării de sănătate a fost vizibilă pentru persoanele care lucrau în jurul său.

Regizorii au povestit cum Willis începuse chiar să își piardă capacitatea de a-și aminti dialogurile. În mijlocul tuturor acestor lucruri, se pare că starul din Die Hard își revizuise deja testamentul înainte de diagnostic.

Regizorul Mike Burns, care a lucrat cu Willis la „Out of Death”, a împărtășit,

„Mi-am dat seama că era o problemă mai mare în joc aici și de ce mi s-a cerut să-i scurtez replicile,”

Iar pe lângă abilitatea sa de a memora replicile, actorul din Die Hard a tras odată chiar și cu o armă încărcată, pe neașteptate și la o replică greșită. Pur și simplu, pe măsură ce starea sa a început să se înrăutățească, Willis a fost diagnosticat cu afazie în martie 2022. De atunci, el a fost nevoit să se retragă și să se îndepărteze de lumina reflectoarelor.

 

Sursa foto: MEGA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: