Redactia.ro
Home » Monden » Bucătărașul Lulu dezvăluie detalii neașteptate despre experiența sa în Gașca Zurli. Ce a spus despre plecarea sa

Bucătărașul Lulu dezvăluie detalii neașteptate despre experiența sa în Gașca Zurli. Ce a spus despre plecarea sa

Ionuț Varodi, cunoscut sub numele de scenă Bucătărașul Lulu, a vorbit recent despre perioada în care a făcut parte din renumita Gașcă Zurli. După ce a renunțat la colaborare, el a oferit publicului informații inedite despre activitatea sa în această echipă iubită de copii și părinți.

Cu cât era plătit Bucătărașul Lulu pentru un spectacol?

Una dintre cele mai interesante dezvăluiri a fost legată de onorariul pe care îl primea pentru spectacolele susținute cu Gașca Zurli. Ionuț Varodi a recunoscut că, în ciuda succesului trupei, remunerația pentru un spectacol nu era una impresionantă. Deși a evitat să ofere o sumă exactă, el a menționat că se învârtea în jurul a 200 de lei per spectacol. Pentru mulți fani, această sumă a fost surprinzător de mică, având în vedere amploarea și notorietatea trupei.

Totuși, pentru Ionuț, partea financiară nu a fost niciodată motivația principală. El a explicat că iubirea pentru copii și pasiunea de a aduce zâmbete pe fețele micuților au fost factorii care l-au determinat să continue timp de ani buni în această echipă.

„Nu poți să plângi la TV, radio, podcast și să spui că ești abandonată și că așa am ales noi să facem.​(…) Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață – rău fizic. In ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.”, a declarat el.

Decizia de a părăsi Gașca Zurli

Plecare lui Bucătărașul Lulu din Gașca Zurli a fost un șoc pentru public, dar și pentru echipă. La scurt timp după anunțul făcut de Vero Căliman (Fetița Zurli) că va pleca din trupă, Ionuț Varodi a urmat aceeași cale. El a explicat că decizia nu a fost una ușoară, dar a simțit că este momentul să exploreze noi oportunități și să se concentreze pe alte proiecte.

Chiar dacă a plecat, Ionuț a subliniat că perioada petrecută în Gașca Zurli a fost una extraordinară, plină de experiențe frumoase și momente de neuitat. „A fost o aventură frumoasă, dar toate lucrurile bune au un sfârșit”, a declarat el.

Planuri de viitor în domeniul spectacolelor pentru copii

Deși colaborarea cu Gașca Zurli s-a încheiat, Ionuț Varodi nu a renunțat la dragostea pentru spectacolele dedicate copiilor. În prezent, el se pregătește să lanseze propriile proiecte, colaborând cu diverse personalități din domeniu, printre care și Vero Căliman, care i se va alătura în noile aventuri.

Ionuț a promis că publicul său nu va trebui să aștepte mult pentru a-l vedea din nou pe scenă. Proiectele sale viitoare vor fi axate pe educația prin divertisment, un concept în care el crede cu tărie.

Bucătărașul Lulu este acum pregătit să-și construiască propriul drum în lumea divertismentului pentru copii, iar fanii săi așteaptă cu nerăbdare noile sale proiecte. Deși despărțirea de Gașca Zurli a fost grea, Ionuț este convins că acest pas îl va ajuta să își exploreze potențialul la maximum.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: