Redactia.ro
Home » Știri » Bucureștenii rămân fără tramvaiul 41! Toți călătorii trebuie să știe

Bucureștenii rămân fără tramvaiul 41! Toți călătorii trebuie să știe

Bucureștenii rămân fără tramvaiul 41

Vestea proastă pentru bucureșteni! Linia 41 de tramvai va fi suspendată în următoarele zile, fiind înlocuită cu linia de autobuze navetă 641. Motivul este faptul că vor avea loc executării unor lucrură la magistrala M5 de metrou.

Bucureștenii rămân fără tramvaiul 41! Toți călătorii trebuie să știe

Călătorii din București care se deplasează cu linia de tramvai 41 nu vor mai putea circula cu aceasta în perioada 14-18 octombrie. Conform unor anunțuri afișate pe ușile tramvaielor, linia 41 va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou.

Momentan, reprezentanții Societății de Transport București nu au făcut un anunț oficial în acest sens. ″În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea”, se arată în anunţul afişat.

Autobuzele acestei linii de pe Bulevardele Mărăști și Marașal Averescu vor circula pe linia de tramvai și vor efectua stațiile la peroane. Mai mult, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei a fost deschisă cu călători în luna septembrie 2020.

Un șofer a împușcat un vatman din București

În urmă cu aproximativ o lună , s-a produs un incident în trafic în sectorul 4 al Capitalei. Un șofer agresiv a împușcat un vatman cu un pistol de tip airsoft. La scurt timp, autoritățile au acționat imediat și l-au prins pe făptaș. Evenimentul s-a produs în stația de tramvai Muzeu Buvonia, de pe șoseaua Giurgiului. Un șofer de 19 ani cu BMW i-a spus vatmanului că a închis prea devreme ușile iar o călătore nu s-a putut urca la timp. După ce conflictul s-a amplificat, tânărul a scos pistolul cu bile de tip airsoft și a tras spre vatman. La locul faptei a ajuns și un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor. Conform acestora, vatmanul nu a suferit răni grave.

Loading...