Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Bărbat din Arad a urcat fără mască în tramvai. Incredibil cu ce a fost prins de jandarmi asupra lui

Bărbat din Arad a urcat fără mască în tramvai. Incredibil cu ce a fost prins de jandarmi asupra lui

mesaj ro-alert

Un grup de jandarmi din Arad a avut o parte de o surpriză în timpul unei razii pentru a vedea dacă toată lumea respectă măsurile anti-Covid. Oamenii legii au dat în tramvai peste un bărbat care nu avea mască de protecție, dar…care furase și câteva batoane de salam.

A furat 21 de batoane de salam

Un bărbat din Arad, de 32 ani,  a fost prins în flagrant de jandarmi. Oamenii legii au efectuat o razie pentru a vedea dacă toată lumea respectă măsurile anti-Covid și l-au găsit pe individ, într-un tramvai, nu doar fără mască de protecție, ci și cu 21 de batoane de salam. Făptașul se afla sub inlfluența alcoolului și a ascuns salamul într-o geantă car a dat de bănuit jandarmilor.

Bărbatul a fost luat la bani mărunți de oamenii legii , care au văzut că omul avea un bagaj care atrăgea atenția. După ce i-au cerut să se legitimeze, oamenii legii au cercetat bagajul, unde au găsit 21 de batoane de salam care s-au dovedit a fi furate. gândul.ro.

Filmat în timp ce fura salamul

Individul a mințit inițial că a primit mezelurile de la o mătușă, dar adevărul a ieșit repede la iveală. Pe camerele de supraveghere de la magazinul păgubit se vede cum individul fură salamul. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul furase cu câteva minute în urmă de la el din cartier cele 21 de batoane de salam dintr-un market.  Iată mai jos filmarea:

Hoțul a fost pedepsit, iar salamul restituit

Pentru că a furat, dar și pentru nerespectarea măsurilor de prevenție sanitară, bărbatul a fost amendat  cu 700 de lei pentru consum de alcool în locuri publice și nerespectarea măsurilor de prevenție sanitară anticoronavirus. Salamul a fost recuperat în totalitate și predat magazinului, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Unii au ajuns la închisoare pentru furt de salam

Un bărbat de 61 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost condamnat la închisoare, în luna ianuarie, în regim de detenţie după ce a furat două batoane de salam. Prejudiciul a fost recuperat integral imediat după comiterea faptei, însă hoţul nu a scăpat de dosar penal, deşi a încercat să se scuze spunând că a furat de foame.

Judecătoria Bârlad a decis condamnarea lui Laurenţiu M. (61 ani) la 5 luni şi 16 zile de închisoare cu executarea efectivă a pedepsei, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt. Magazinul Penny din Bârlad, unde hoţul a fost prins la scurt timp după ce a trecut de casele de marcat cu cele două batoane de salam în coş, fără să le plătească, nu s-a constituit parte civilă, prejudiciul fiind recuperat integral imediat după prinderea în flagrant.

Fără ocupaţie, cu o situaţie materială precară, bărbatul de 61 de ani s-a ”specializat” în ultimii ani în furturi mici din magazinele alimentare din oraş, având acelaşi modus operandi: intră în magazine alimentare cu un coş de cumpărături şi încearcă să strecoare produse înşelând vigilenţa angajatelor de la casele de marcat. Sustrage salamuri, brânzeturi şi alte produse alimentare şi niciodată alcool, justificând atunci când este prins că membrii familiei nu au ce mânca acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: