Redactia.ro
Home » Monden » Bucurie mare în familia lui Culiță Sterp! Getuța va deveni mamă pentru prima dată!

Bucurie mare în familia lui Culiță Sterp! Getuța va deveni mamă pentru prima dată!

Bucurie mare în familia lui Culiță Sterp! Getuța va deveni mamă pentru prima dată!

Familia Sterp a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, având în vedere că celebrul manelist Culiță a avut multe probleme cu legea și a fost implicat în scandaluri de proporții. Se pare, însă, că soarele a răsărit și pe strada lor: Getuța este însărcinată! Anunțul a venit ca o bucurie pentru toți, pentru că de mult timp își dorea să devină mamă.

Getuța este însărcinată pentru prima dată

Familia Sterp este din nou în culmea fericirii, după o perioadă foarte bulversată pentru toți membrii. Chiar cu puțin timp înainte ca Ileana să nască, se pare că mai au un motiv să fie fericiți. Getuța va deveni și ea mamă pentru prima dată! Anunțul vine la câteva luni după nuntă, deși nimeni nu se aștepta că acest eveniment va avea loc prea curând,

Vestea nu a fost confimată de niciunul dintre membrii familiei, dar totul s-a aflat de la Ovidiu Neveu, cel care are o pasiune ascunsă pentru Getuța. Invitat în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre performanța obținută în gala RXF, acesta a dezvăluit că cea pe care o place de mult timp, dar care are acum o căsnicie frumoasă, este însărcinată cu primul copil.

„De acum, fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum, dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu”, a povestit Ovidiu Neveu.

Primul mesaj al Getei Sterp, viitoare bunică

Geta Sterp este o familistă convinsă, care a crescut cu greu patru copii singură, după ce soțul a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Este foarte apropiată de toți copiii ei și, cu atât mai mult, de nepoții pe care aceștia i-au dăruit.

Dacă Ileana se pregătește de naștere curând, mama Geta mai are acum un motiv să fie bucuroasă: venirea pe lume a primului copil al Getuței. La scurt timp după aflarea veștii, femeia a și venit cu o reacție în mediul online. Mai exact, a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, prin care spune cât este de frumos să ai nepoți și cum nu își închipuie viața fără o mângâiere din partea lor.

„Pe primul loc e familia. Nu faceți nimic, măi fraților, vă dați seama, ajungeți la bătrânețe și dacă nu aveți o mângâiere, un nepot, un copil de care să te bucuri, ce să faci?”, a fost mesajul postat de mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: