Redactia.ro
Home » Monden » Bucurie mare în familia Piedone. „Taman astăzi, în zi de cumpăna pentru tatăl tău!”

Bucurie mare în familia Piedone. „Taman astăzi, în zi de cumpăna pentru tatăl tău!”

GALERIE FOTO (4) Bucurie mare în familia Piedone.

Bucurie mare în familia Piedone. Primarul Sectorului 5 al Capitalei a devenit bunic pentru a patra oară. Fiica sa, Ana, a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, iar întreaga familie abia așteaptă să cunoască noul membru al familiei.

Bucurie mare în familia Piedone. „Taman astăzi, în zi de cumpăna pentru tatăl tău!”

Bucurie mare în familia Piedone. Cristian Popescu Piedone se poate declara un bărbat împlinit. Primarul Sectorului 5 al Capitalei a devenit bunic pentru a patra oară. Fiica sa, Ana, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra mai are acasă o fetiță care abia așteaptă să-și cunoască surioara. Cel care a făcut marele anunț a fost fiul edilului, Vlad Popescu.

Acesta va fi nașul de botez al nepoatei sale și este nerăbdător să o cunoască pe micuță. Vlad a postat un mesaj emoționant pe Facebook, mărturisind că le va fi alături oricând surorii și nepoatei sale. „Surioara mea mai mică, astăzi ai devenit pentru a doua oară… mămică! Parcă țin minte și acum când eram copii și ne jucam… Nu uit nici când ne mai băteam, însă mereu am fost uniți, la bine și la greu împreună. Iată că acum avem familiile noastre, cu puișorii noștri… dar tot împreună suntem… și la bine, și la greu! Îți mulțumim că ai adus un nou îngeraș în familia noastră! Dumnezeu să aibă grijă de tine, de fetițele tale, să crească mari și sănătoase! Unchiul le iubește mult și va fi mereu alături de ele oricând vor avea nevoie! Cu atât mai mult cât și cea de-a doua minune a ta va fi și ea… finuța mea! ❤️ Vă iubim enorm și vă așteptăm acasă!”, a scris fiul lui Piedone pe retelele de socializare.

Vlad Piedone, mesaj emotionant pentru sora sa

Cristian Popescu Piedone, un bunic fericit

De asemenea, edilul a postat și el un mesaj emoționant pe Facebook, imediat după ce fiica sa a născut. Potrivit acestuia, noua membră a familiei va fi numită Caroline Cristiana, și va fi așteaptă cât mai repede de bunicii săi. „ÎȚI MULTUMESC ANA, IUBITUL MEU COPIL❤️
Vezi, tu, copile… Caroline Cristiana, fetița ta, a ales sa-ți zâmbească taman astăzi, in zi de cumpăna pentru tatăl tău! Dumnezeu este mare, copilul meu! Ți-am spus-o mereu!
Dumnezeu a vrut sa fii, din nou, mama, astăzi, pe 22!
Mi-ați trimis vestea când eram la tribunal… Îți multumesc, iubirea mea! ❤️
Și… TE IUBESC❤️ Aștept sa te imbratisez și sa îți spun, încă o data, ca TE IUBESC, ANA!❤️ Despre mine… știi… Cât o vrea bunul Dumnezeu, cât mi-or fi in preajma sfintii și heruvimii… îmi voi proteja cei patru nepoței cu prețul vieții! In lumea mea, in lumea din sufletul meu, CEI PATRU NEPOȚEI SUNT SOARELE ȘI LUNA ȘI TIMPUL ȘI VIAȚA! Trăiesc pentru EI!❤️
PS: CAROLINE CRISTIANA, porți prenumele ÎMPĂRATULUI HRISTOS!
SA-ȚI FIE VIAȚA BUCURIE, PRINȚESA MEA! Bunicul te așteaptă acasa!❤️❤️❤️❤️❤️ Va iubesc, dragii mei!”.

Cristina Popescu Piedone se poate mândri cu statutul de bunic! Fiul său, Vlad, i-a oferit un nepot și o nepoată, iar fiica sa, Ana Maria, două nepoate. Nepotul primarului a fost botezat de Andra și Cătălin Măruță. Ana a născut o fetiță în urmă cu doi ani, pe Celine Nicole, iar acum a devenit mamă pentru a doua oară, aducând-o pe lume pe Caroline Cristiana. Edilul află astăzi un verdict foarte important. Piedone va afla dacă va rămâne cu acuzația de abuz în serviciu sau va fi judecat pentru negliență la serviciu în dosarul Colectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: