Redactia.ro
Home » Monden » Bunica cântăreței Ruby a fost găsită întinsă pe podea. A încremenit atunci când a văzut-o: „Chemăm un doctor sau un popă?” VIDEO

Bunica cântăreței Ruby a fost găsită întinsă pe podea. A încremenit atunci când a văzut-o: „Chemăm un doctor sau un popă?” VIDEO

Ruby și-a lăsat fanii cu gura căscată cu un videoclip postat în mediul online. Cântăreața a împărtășit cu internauții imagini de-a dreptul șocante cu bunica sa, întinsă pe podea. Iată reacția vedetei!

Ruby: „Chemăm un doctor sau un popă?”

Așunsă acasă, Ruby și-a găsit bunicuța întinsă pe podea. Aceasta avea lângă ea, un cuțit, moment surprins de vedetă pe InstaStory. Aparent, bunica lui Ruby și-a format un obicei de a se odihni pe podea. Cântăreața a trezit-o cu o replică care pune pe oricine pe gânduri:

„Uitați aici, visul unei nopți de vară! Mamaie, chemăm un doctor sau un popă?”

Când a auzit vocea nepoatei ei, bunicuța a deschis ochii și s-a uitat, mirată, înspre telefonul care o surpindea în plină odihnă.

Nu este pentru prima dată când Ruby o găsește întinsă pe podea, pe bunica ei. În urmă cu ceva timp, când s-a întors de la un concert, artista și-a găsit bunica în aceeași situație, iar reacția a fost similară cu cea de acum.

Ruby a fost crescută de bunica ei

Cele două au o relație extrem de apropiată, bunica fiind persoana care și-a pus amprenta în copilăria ei. Artista a vorbit în repetate rânduri despre copilăria grea pe care a avut-o, deoarece lipsa părinților a marcat-o. Bunicuța alături de o mătușă au crescut-o de la vârsta de trei ani. Părinții artistei au plecat din țară, iar la scurt timp au divorțat, motiv pentru care Ruby și-a văzut părinții rar: 

,,Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat. (…)

Părinții lui Ruby veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei.”, a mărturisit mătușa cântăreței, conform bzi.ro.

 

Sursa foto: Captură ecran, InstaStory, Instagram – rubyishot

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: