Redactia.ro
Home » Monden » Tanti Lenuța din Chinteni, „bunica” lui Mircea Bravo, la un pas de moarte. Actorul a salvat-o la timp: „M-au luat și m-au dus imediat la spital…” VIDEO

Tanti Lenuța din Chinteni, „bunica” lui Mircea Bravo, la un pas de moarte. Actorul a salvat-o la timp: „M-au luat și m-au dus imediat la spital…” VIDEO

„Bunica” lui Mircea Bravo, la un pas de moarte. Actorul a salvat-o la timp, dar viața a fost dură cu ea: „A doua zi, soțul meu a murit!”

Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută pentru colaborarea sa cu influencerul Mircea Bravo, a devenit o prezență iubită pe social media datorită simpatiei și naturaleții sale. Cu toate acestea, puțini cunosc povestea impresionantă a acestei femei, care a trecut prin momente dificile în viața sa. Într-un podcast moderat de Horia Brenciu, Tanti Lenuța dezvăluie cum a fost la un pas de moarte și cum Mircea Bravo a salvat-o. Iată detaliile!

Tanti Lenuța, viață dedicată divertismentului și televiziunii

Tanti Lenuța a intrat în lumea televiziunii în 2004, când postul Look TV emitea la Cluj și a cooptat-o în echipa sa. Cu toate acestea, adevărata ei notorietate a venit odată cu colaborarea cu Mircea Bravo, cu care a dovedit o chimie fantastică în rolurile jucate. În spatele carismei și a energiei pozitive pe care o afișează mereu, Tanti Lenuța ascunde multe povești emoționante din viața sa.

„Bunica” lui Mircea Bravo, la un pas de moarte

Viața actriței a atârnat de un fir de ață! În cadrul podcastului „Lucruri Simple”, moderat de Horia Brenciu, Tanti Lenuța povestește momentul dramatic în care a fost la un pas de moarte. Bolnavă și fără puteri, Tanti Lenuța era singură acasă, până când Mircea Bravo a intervenit rapid:

„Am rămas singură când am fost bolnavă, Mircea m-a sunat și m-a întrebat ce fac și i-am spus că nu prea știu ce fac că nu am voce și nu a durat mult până nu a ajuns la mine cu un rezident, m-au luat și m-au dus imediat la spital și-au salvat viața pentru că am fost foarte bolnavă”

Perioada pandemiei de COVID-19 a adus și mai multe provocări în viața Tanti Lenuța. Mircea Bravo dezvăluie:

„Perioada care a fost cu nebunia, cu COVID, nu știam ce se întâmplă, ideea e că foarte multă lume venea în vizită la Tanti Lenuța.” Pentru a-și proteja sănătatea, Mircea Bravo a postat un anunț pe gard, cerând urmăritorilor să o viziteze mai rar.

„Efectiv am pus un anunț pe gard <<vă rog frumos dacă țineți la Tanti Lenuța haideți să o vizităm mai rar în perioada asta.>> Am fost la Tanți Lenuța și a zis că <<au fost vreo 20 de băieți pe la mine să mă viziteze”, a mai povestit Mircea Bravo. 

Tanti Lenuța, despre moartea soțului ei: „Mi-au apărut 5 lumini albe în față”

Ulterior, Tanti Lenuța a primit o veste tragică. Soțul ei, Sandu, a decedat. Cu toate că era bolnavă, la spital, femeia a simțit când acesta a plecat dintre noi.

Cu lacrimi în ochi, a povestit:

„Eu nu vreau să le spun, nu vreau… Rabd! El a venit și a discutat cu rezidentul și a zis să vin să îmi fac analize și îmi dă tratament. Și am zis dă-i pace că dacă mă duc, dusă sunt.

Și ultimul cuvânt i-am zis lui Sandu: <<Sandule, să nu te duci de acasă să lași ușa uliței deschisă cum ai obiceiul, că o veni oarecine și ne-o face de minune. Și când am venit acasă nu l-am mai găsit.>> (…) Eu am știu că a murit Sandu, noaptea. Mi-au apărut 5 lumini albe în față la la 02:10, atunci a murit.”

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: