Redactia.ro
Home » TV » Bursucu a făcut dezvăluirea mult aşteptată despre relaţia cu Teo Trandafir

Bursucu a făcut dezvăluirea mult aşteptată despre relaţia cu Teo Trandafir

Bursucu a făcut dezvăluirea mult aşteptată despre relaţia cu Teo Trandafir

Multa lume s-a intrebat cum de cei doi prezentatori de la Teo Show se inteleg atat de bine. Care este adevarata relatie dintre cei doi?

Bursucu şi-a ţinut bine ascunsă povestea de dragoste. Celebrul coregraf trăieşte o relatie superba cu o tânără afaceristă din Constanţa. Andreea este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia. Cei doi sunt într-o relaţie din anul 2012.

Pe Adrian Cristea toată lumea îl știe drept „Bursucu”. Acesta prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show”.

Într-un interviu, Cristea a declarat că dincolo de faptul că se înțeleg foarte bine pentru filmările emisiunii lor, cei doi sunt și niște prieteni foarte apropiați e ani de zile.

Teo îl cunoaște pe Bursucu încă de când acesta avea vârsta de 14 ani așa că a avut șansa să îl vadă crescând și evoluând de-a lungul vremii.

Adrian Cristea a vorbit despre frumoasa relație care s-a creat între cei doi, dar și despre atmosfera din pauzele dintre filmări, despre care a spun din start că este una foarte relaxantă.

Bursucu lucrează cot la cot alături de Teo de 4 ani deja și totuși spune că aceasta nu s-a schimbat în niciun fel în ochii lui.

Așa cum era și firesc, Cristea a recunoscut că a învățat o mulțime de lucururi importante legate de meseria pe care cei doi o fac împreună, dar și despre viață în general.

Bursucu are o legătură strânsă cu Teo Trandafir

El apreciază faptul că Teo este o femeie foarte deșteaptă, dar și una foarte spontană, alături de care e mai greu să te plictisești. Toate aceste lucruri, întîmplări și calități ale lor i-au adus până aici și i-au unit foarte mult.

Ei își permit să facă cele mai amuzante glume, despre ce văd în viața reală și nu numai. Aceștia sunt sinceri și naturali în cele mai multe cazuri, dar dacă e nevoie, inclusiv în pauze sunt serioși și muncitori.

Bineînțeles, cum era de așteptat, Teo a fost alături de prietenul ei atunci când acesta a devenit tată de fetiță. Atunci el a fost atât de emoționat.

Din fericire, bebele s-a născut perfect sănătos, repede și mama lui Andreea, s-a simțit foarte bine din toate punctele de vedere.

Din ce se cunoaște acum despre cei doi oameni de televiziune, cel mai probabil relația lor atât de frumoasă nu poate decât să se dezvolte și cei doi să facă multe lcururi bune împreună atât pe plan profesional cât și pe cel personal.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, probleme înainte de naştere: „Medicul mi-a zis….

Mircea Badea, scandal cu Alex Dima: „Un ţâşti-bâşti de la Pro TV”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: