Redactia.ro
Home » Monden » Bursucu, pus în dificultate de fiica sa. De ce refuză Anais să se joace cu copiii la grădiniță

Bursucu, pus în dificultate de fiica sa. De ce refuză Anais să se joace cu copiii la grădiniță

GALERIE FOTO (8) Bursucu, pus în dificultate de fiica sa!

Bursucu, probleme cu fiica sa. Prezentatorul tv are o familie frumoasă și se bucură de momentele petrecute alături de fiica sa, Anais. Cu toate astea, Bursucu se confruntă cu o problemă des întâlnită de părinți. Micuța refuză să se joace cu copiii la grădiniță și preferă să stea mai mult cu educatoarea.

Bursucu, pus în dificultate de fiica sa. De ce refuză Anais să se joace cu copiii la grădiniță

Bursucu, probleme cu fiica sa. Bursucu trăiește o poveste de dragoste alături de Andreea. Cei doi se iubesc de mai bine de opt, iar tânăra i-a dăruit o fetiță minunată, pe Anais. De asemenea, Andreea mai are o fetiță dintr-o relație anterioară. Dacă Bursucu este mereu în centrul camerelor de luat vederi, Andreea preferă să stea cât mai departe de ele. Prezentatorul tv este fascinat de fiica sa, care are trei ani. Încă de pe acum, Anais îl pune în dificultate pe tatăl său.

Potrivit acestuia, fiica sa refuză să se joace cu copiii la grădiniță și preferă să petreacă timpul cu doamna educatoare. Motivul pentru care face acest lucru este unul de-a dreptul șocant. Bursucu a spus în cadrul emisiunii „Teo Show” că fiica sa a venit într-o zi de la grădiniță și i-a spus că îi place să stea mai mult cu educatoare decât cu ceilalți copii. Anais i-a spus că aceștia sunt urăți, șocându-l pe moderator. Bursucu a încercat să-i explice fiicei sale că nu trebuie să-și judece colegii. Zis și făcut! A doua zi, Anais i-a spus tatălui său că fetițele nu sunt chiar așa urât, dar despre băieți are altă părere. „Mi-a spus: copiii sunt urâți! Eu i-am spus: „tati, n-au cum să fie copii urâți. Să te mai joci tu cu ei și o să vezi’. Astăzi a venit și mi-a spus „fetițele nu sunt așa urâte, dar băieții sunt urâți’. (…) Să le spună copiilor că sunt urâți, nu prea e plăcut’, a spus Bursucu despre fiica lui la Teo Show.

Pentru a-l liniști, Teo Trandafir i=a spus colegului său că Anais se va schimba odată cu trecere timpului, mai ales că este născută în zodia Rac. „Când va crește va deveni mai sensibilă‘, i-a spus Teo Trandafir.

Relația dintre Bursucu și fiica vitregă

În momentul în care prezentatorul tv a cunoscut-o pe iubita sa, aceasta era mămică de fetiță. Bursucul nu a ținut cont de asta și și-a asumat relația cu Andreea, acceptând să-i fie tată fiicei sale adoptive.

Vedeta tv a spus că Alessia nu a reprezentat o problemă pentru el, și că cei doi au relație foarte frumoasă, de tată și fiică. „Eu îmi asum tot ce fac. Chimia a existat de la început. Eu sunt foarte ataşat de copii. Orice până la copii. Dacă văd că un copil ia bătaie pe stradă.. mi se ia vederea. (…) Eu am cunoscut-o pe Alessia, înaintea mamei ei. Chimia între mine şi Alessia a fost una extraordinară. Eu am luat-o pe ea, am integrat-o în grupul pe care îl antrenam eu, la mare. Avea undeva la şase ani. (…) Când eu si Andreea am zis că începem o relatie, mi-a zis că are un copil.Eu cu Alessia vorbim tata, mama, fiica. Pentru mine, Alessia a însemnat foarte mult, mai ales în relația cu copilul pe care îl am acum, cu Anais.”, a declarat Bursucu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: