Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fetița lui Bursucu’. Seamănă leit cu îndrăgitul prezentator FOTO

Cum arată fetița lui Bursucu’. Seamănă leit cu îndrăgitul prezentator FOTO

Bursucu

Bursucu’, pe numele real Adrian Cristea, este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țară. Deși mulți români îl cunosc, puțini știu cum arată fiica lui și soția sa.

Cum arată fetița lui Bursucu’. Seamănă leit cu îndrăgitul prezentator FOTO

Dincolo de emisiunea Teo Show, Bursucu’ se bucură de o viață de familie solidă, în care zilele îi sunt făcute mai frumoase de fiica lui, Anays. Pe rețelele de socializare, prezentatorul de la Kanal D nu ezită în a-și manifesta iubirea față de cea mică, care îi seamănă leit.

Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D, la trei ani.

Foto: Fiica lui Bursucu’

„De când ai apărut în viață mea, am învățat ce înseamnă iubirea, fericirea și răbdarea! N-am crezut vreodată că voi avea o fată atât de frumoasă, deșteaptă și fericită! Te așteptam de mult și-ai apărut când trebuia, cu ochi mari, frumoși și un zâmbet minunat”, a scris prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

Bursucu’: ”Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele”

Anyas are patru ani, iar Adrian Cristea își dorea de mult timp să apară în viața lui. Cea care i-a îndeplinit visul de a deveni tată este soția lui, Andreea, cu care are o relație din 2012. În cadrul unui interviu, Bursucu’ a dezvăluit cum a aflat că va deveni tată.

Foto: Adrian Cristea și soția lui, Andreea

“Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă». Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng.  Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă”, a spus Adrian Cristea Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: